Megyei amatőr válogatottak tornája

2015. május. 29., 09:48   |    

 Megyei amatőr válogatottak tornája

Az MLSZ idén is megrendezi a megyei amatőr válogatottak tornáját, melyre Budapest csapata elkezdte a felkészülést. Több mérkőzést is játszott már a budapesti válogatott, lesznek további mérkőzések is, és ebbe a sorozatba illeszkedik a BLSZ szervezte torna június 13-án és 14-én. A mérkőzések színhelye a Budafoki MTE sporttelepe lesz.
Budapest válogatottja mellett pályára lép Pest megye, Fejér megye, Győr-Sopron megye és Veszprém megye együttese. A budapesti válogatott kapitánya Kiss László, a BLSZ szakmai igazgatója, segítője Bajzik József a Hegyvidék edzője lesz. A technikai vezető posztját Kovács Gyula, az Ikarus BSE technikai vezetője tölti be.
- Az amatőr válogatottak elmúlt évi tornáján Budapest a selejtező csoportjában jól teljesített, és csak egy adminisztrációs hiba akadályozta meg csapatunkat, hogy ott lehessünk az országos döntő négyes mezőnyében – mondta Kiss László – Hasonló teljesítményt remélünk idén is, és a sikeres szereplés érdekében szervezte meg a BLSZ ezt a tornát. A csapatok kétszer 25 perces mérkőzéseket játszanak, és a résztvevők kétszer füvön, kétszer műfüvön csapnak össze. A mezőny kialakításakor figyelembe vettük a megyék közötti távolságot, és eredetileg Komárom is a meghívottak között szerepelt. Náluk azonban a budafoki tornával azonos időpontban lesz a megyei kupa döntője, ezért lemondták a meghívást, és helyükre Győr-Sopron megye lépett be.
A BLSZ vezetése úgy döntött, hogy a férfiak tornájával párhuzamosan a meghívott megyék női válogatottjai is pályára lépnek. Ebben a mezőnyben ott lesz Komárom megye is, ezért Győr-Sopron megye itt nem indul. Budapest női válogatottjának szakmai vezetője Pintér Patrik, míg a koordinátor szerepkörét Mészáros László látja el.
Lázár L.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok