2015. Október 6-8 között Coerver® szemináriumot tartunk

2015. szeptember. 14., 15:15   |    

2015. Október 6-8 között Coerver® szemináriumot tartunk

Az elmúlt években nagy érdeklődés kíséri, a Coerver® Magyarország munkáját. Idén a Videoton Fc vendéglátásában rendeznek országos eseményt a hazai futballszakma és az érdeklődők számára.

Youth Diploma 1 tanfolyam,

2015. OKTÓBER 6-7.

Székesfehérvár, Videoton FC, Sóstói stadion

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a 2015/2016-os szezonban elindítjuk Youth Diploma 1 tanfolyamunkat, együtt működve olyan globális partnereinkkel, mint az Addidas, és a FourForTwo. A Coerver® Coaching Youth Diploma 1 része annak a 31 éve tartó fejlődésnek, mely idő alatt a Coerver® Coaching együtt dolgozott a legnagyobb futballszövetségekkel, a világ vezető klubjaival, edzőivel, és világhírű játékosokkal a nemzetközi ligákból.

Youth Diploma 1 tanfolyam leírása

A Coerver® Coaching Youth Diploma 1 célja, hogy résztvevők, legyen szó akadémia edzőről, utánpótlás edzőről, testnevelő tanárról, vagy szülőről, megismerjék, hogyan lehet még hatékonyabban edzést tervezni, és megvalósítani. Ezt a folyamatot segíti az új Coerver® Coaching Edzés Tervező, ami egyszerű és gyors megoldást biztosít mindenki számára, aki hatékonyan szeretné megtervezni napi, heti, havi, vagy akár az egész szezont felölelő edzéseit. Kiválóan alkalmazható magas minőségű gyakorlatokkal, és edzés játékokkal, melyek mind részei annak, hogy a Coerver® Coaching a világ első számú képességfejlesztő módszere lehessen.

A Coerver® Coaching Youth Diploma 1 továbbképzés az MLSZ Edzőképző Központ által elfogadott kredit-pont szerző eseménynek számít. A kétnapos továbbképzésen történő részvételért 3 kredit-pont adható, amelyeket az Edzőképző Központ edzői regisztrációs rendszerében elismer és beszámít a későbbi edzői licenc megújító eljárásba.

Mit kapsz a tanfolyamtól?

• Gyakorlatokat, és játékokat, hogy tudatosan tudd használni a Coerver® Coaching Edzés Tervezőt, és be tudd építeni edzésprogramodba az elemeket, melyek a 31 éve folyamatosan fejlődő Coerver® Coaching rendszerének részei • A titok melyet világszerte sikerrel használnak, mely miatt a Coerver® Coaching a világ első számú készség, és képességfejlesztő módszere. • Lényeges tippekek, ahhoz hogy válj még jobb edzővé, és hogyan legyen az edzéseid még hatékonyabbak. Azon Egyesületek/Klubok számára, akik 10 fővel vesznek részt a tanfolyamon, 10% kedvezményt biztosítunk! (Kérjük ebben az esetben használják a Csoportos jelentkezési lapot) A Coerver® Coaching Youth Diploma 1 egy kétnapos tanfolyam, mely lebontva 4 fő részből áll, minden rész külön elméleti és gyakorlati bemutatóival. További információért látogasson el a weblapunkra. www.coerver.hu

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok