2024-2025. évi Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés kérelem

2024. március. 11., 10:37   |    

2024-2025. évi Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés kérelem

Az MLSZ elnökségének az ELN-162/2015. (12.08.) határozata szerint a 2024/2025. bajnoki évre vonatkozóan az NB III. és a megyei (és Budapest) I. osztályú férfi felnőtt bajnokságokban kötelező nevezési feltétel a licenc megszerzése.

A Budapest I. osztályra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Budapesti Igazgatóság Versenybizottsága a mellékelten csatolt Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenckérelem, valamint a pályahitelesítési kérelem benyújtási lehetőségét a mai nappal meghirdeti.

A licenckérelmezőt a szabályzat II. Licencrendszer fejezetében leírtak határozzák meg.

A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a budapesti  sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA rendszerébe https://ifa.mlsz.hu/Login  kell 2024. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani. Csak akkor minősül beadottnak a licenckérelem, ha az MLSZ ügyviteli rendszerében (IFA) a kérelem státusza át van állítva beadott státuszra.

 

A Licencadó e-mailben, telefaxon, postai úton vagy papír alapon benyújtott licenckérelmet, hiánypótlást nem fogad el!

Ehhez segítségül küldjük mellékletben a segédanyagot, valamint a „szakmai terv” sablonját a feltöltés elvégzéséhez.

 

A licenckérelemhez a szabályzat szerinti benyújtandó dokumentumok:

  • 1. számú melléklet (licenckérelmi adatlap)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.01 - amatőr licenc alapadatok”  és az „AM.02 - licenckérelmező sportszakemberek adatai” kritérium csoportok részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatokat a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell bescannelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

A megyei – budapesti I. osztályú sportszervezetnek kötelezően alkalmaznia kell előírt végzettségű edzőket és amatőr sportszervezői oklevéllel rendelkező sportszakembert, melyek adatait rögzíteni kell a licenckérelmi adatlapban.

  • 2. számú melléklet (bajnoki évadra szóló, pénzforgalmi szemléletű üzleti terv)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoport részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatot a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell bescannelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

 

A licenckérelem benyújtási évét megelőző első lezárt üzleti évre vonatkozó (2024. áprilisban a 2022. évi) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti aláírt, bélyegzett egyszerűsített éves beszámolót az „AM.03 - Pénzügyi információk”          kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Egyszerűsített éves beszámoló” kategória részbe kell feltölteni.

  • 3. számú melléklet (szakmai terv) az IFA programban az AM.01 részben a dokumentum sablonból letölthető  vagy segítségül az e-mail mellékletében megtalálható és aláírva, bélyegezve kell bescannelni és feltölteni a rendszerbe az „ AM.01 - Amatőr licenc alapadatok” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Szakmai Terv” kategória részbe.
  • A licenceljárási díj befizetését igazoló bizonylat másolata (Megjegyzés: a 2024/2025. bajnoki évre az MLSZ elnökség licenceljárási díjat nem írt elő, ezért igazoló bizonylat csatolása nem kell)
  • A 2024/2025. bajnoki évre vonatkozó pályahitelesítési kérelmeket 2024. március 21-ig e-mailben kérjük megküldeni a budapest@mlsz.hu címre.

 

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság részéről Szőnyi Gábor kolléga e-mailen (szonyi.gabor@mlsz.hu) és munkaidőben telefonon (+36 30 19 63 673) nyújt felvilágosítást az amatőr licenccel kapcsolatban.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Ismét lesz budapesti döntős a McDonalds FairPlay Cup-on

2024-04-26 12:42:41

Ismét lesz budapesti döntős a McDonalds FairPlay Cup-on

2024. április 25-én már megszokott módon Székesfehérváron rendezték meg a 2023/2024. évi McDonald’s Fair Play Cup egyik regionális döntőjét, amelyen Baranya, Fejér, Komárom-Esztergom és Tolna vármegye bajnokai ellen léphetett pályára fővárosi fiú és lány csapatunk.

Bajnokság
Az Unione FC lett az Amatőr Kupa győztese

2024-04-26 08:26:02

Az Unione FC lett az Amatőr Kupa győztese

A rendes játékidőben és a hosszabbításban sem dőlt el az Amatőr Kupa sorsa, tizenegyesekkel pedig az Unione harcolta ki a diadalt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett döntőben. A kupa történetében másodszor avattak budapesti győztest, 2002-ben a Bp. Erőmű SE a Nagyvarsány ellenében szintén tizenegyesekkel hódította el a címet.

Bajnokság
Május 9-én búcsúzunk Medák Sándortól

2024-04-25 09:51:04

Május 9-én búcsúzunk Medák Sándortól

Medák Sándort 2024. május 9-én 11:15-től a Rákospalotai temetőben kísérik utolsó útjára.

Bajnokság
Az Amatőr Kupa megnyerésére készül az Unione

2024-04-17 12:52:00

Az Amatőr Kupa megnyerésére készül az Unione

Szépen szerepelt a MOL Magyar Kupában az Unione FC, három fordulón túljutva bekerült a legjobb 32-be. A sikeres menetelést ott az NB I-es Kisvárda állította meg, de így is jogot szerzett arra, hogy az Amatőr Kupa döntőjének résztvevője legyen, mint az egyik legtovább jutó amatőr csapat. A döntőre az Új Hidegkúti Nándor stadionban kerül sor április 25-én. Az esemény kapcsán Szabó Andrással az Unione FC edzőjével beszélgettünk.

Szponzorok