52 gól a BLSZ II. osztály záró fordulójában

2015. június. 09., 11:02   |    

52 gól a BLSZ II. osztály záró fordulójában

Gólzáporos mérkőzéseket hozott a BLSZ II. osztály 30. fordulója. A nyolc összecsapáson 52 gól esett. Két mérkőzésen is kilenc gólt láthattak a nézők. A Rákosszentmihály – Közterület találkozón a hazaiak számára a bennmaradás volt a tét. A vendégek már a 2. percben – igaz öngóllal – vezetést szereztek, majd belendült az RSC, és 4-1-re fordított.

A Közterület ezt követően 4-3-ra módosította az állást, de a Rákosszentmihály jól hajrázott (6-3). A győzelem az RSC számára azt jelentette, hogy elkerülte a kiesést. A másik kilencgólos mérkőzés a Csep-Gól – Újbuda II. találkozó volt (8-1). Az újonc Csep-Gól szép bajnoki évet zárt, a 4. helyen végzett.
 
Az ASR Gázgyár – MAFC rangadón fölényes hazai siker született (5-2). A hazaiak öt góljából a mérkőzés napján a 20. születésnapját ünneplő Ivancsó Dávid hármat szerzett, és a Gázgyár ősztől a BLSZ I. osztályban folytathatja. Reménykedhet a feljutásban a MAFC is, mert ha az I. osztályban bajnok Pénzügyőr NB III-as lesz, akkor a MAFC a II. osztály 3. helyezettjeként is feljebb léphet. A Csillaghegy az esélyesebb BVSC-Zugló otthonából távozhatott három ponttal (0-2).
 
Az 1908 SZAC – ESMTK II. összecsapáson meglepetésre a már kiesett vendégek az első félidőben 3-0-ra vezettek. Szünet után rákapcsolt a SZAC, és a mesterhármast elérő Jordáki Norbert vezetésével fordított (5-3). A meglepetések közé tartozik, hogy a kieső II. Ker. UFC legyőzte a Pestszentimre együttesét (5-2), és a Nagytétény „kiütéses” győzelmet aratott a Szabadkikötő vendégeként (0-6).
 
Az Inter CDF – Budatétény találkozón az volt a kérdés, hogy az Inter megszerzi-e harmincadik győzelmét, és százszázalékos teljesítménnyel nyeri a bajnokságot, vagy megszakad a sorozat. Nos, az Inter nem hibázott, nyert a Budatétény ellen (4-0). A tétényiek ezzel kiestek, és a mérkőzést követően a csapat edzője Öhler László bejelentette lemondását.
Lázár L. Fotó (RSC): Pestifoci

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok