A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

2018. augusztus. 15., 21:49   |    

A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

Véget ért a Magyar Kupa BLSZ-es szakasza, a Fővárosi Vízművek SK, az 1908 SZAC Budapest és a BVSC jutott be a 6. fordulóba. Ebben a körben már az NB1-es, NB2-es és NB3-as csapatok is ott lesznek.

Kelen SC - 1908 SZAC 1-3
Érdemes odafigyelni a 19 éves Kemerle Dánielre, a múlt heti Testvériség elleni duplája után a Kelen ellen is kétszer talált be, nagyban hozzájárulva csapata sikeréhez. A Kelen az 53. perctől emberhátrányban játszott, Schmidt Dominik kiállítása miatt. A mérkőzés a hazai csapat emberhátránya ellenére mindvégig izgalmas volt. Soós Attila csak a 95. percben vitte be a mindent eldöntő találatot.

 

BVSC – Ikarus 5-0
A BLSZ2-es BVSC valósággal legázolta az Ikarust, de ehhez az is kellett, hogy a korai hazai vezetés után Sliga Dávid kapus tizenhatoson kívüli kezezése miatt már a 13. percben megfogyatkozzon a vendég csapat. A BVSC-ben Szűcs László duplázott, mellette Simon Krisztián, Oláh Zoltán és Sashegyi Krisztián talált a kapuba.

 

Szent Pál Akadémia – Fővárosi Vízművek 1-3
Cserjés Dániel egy szöglet utáni kipattanó labdából gyönyörű gólt szerzett, így már az első félidőben vezetést szerzett a Vízművek a Szent Pál ellen. A folytatás is a BLSZ I-es csapat számára sikerült jobban, a 60. percben Köböl Krisztián megpattanó lövése is utat talált a kapuba. Hiába forgott a másik kapu is veszélyben, oda nem akart bemenni a labda, Peller Ákos viszont 6 perc múlva ismét a Vízműveknek rúgott gólt, teljesen eldöntve a meccset. A BLSZ2-es gólkirály Kiss Gyula 86. percben szerzett találata csak a szépítésre volt elég a Szent Pálnak.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

2018-09-13 10:58:53

A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Versenybizottsága kisorsolta a Budapest Kupa 2. fordulójának párosításait. A mérkőzések hivatalos játéknapja: 2018. szeptember 19-20.

Bajnokság
Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

2018-09-12 13:04:02

Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága újra szakmai napot tart. A májusi szép számú közönség előtt megtartott eseményhez hasonlóan ismét két közismert előadóval találkozhatnak azok, akik az ingyenes rendezvényre regisztrálnak. Először Gellei Imre tart előadást a magyar edzők helyzete címmel, majd Kovács Szilveszter beszél az európai utánpótlás nevelés irányairól. Minden érdeklődőt szeretettel vár az Igazgatóság, viszont a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bajnokság
Futsal Játékvezetői Tanfolyam

2018-09-03 13:10:00

Futsal Játékvezetői Tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság alapfokú futsal játékvezetői tanfolyamot indít.

Bajnokság
Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

2018-08-15 18:58:44

Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

Nagy létszámban képviseltették magukat a csapatok az MLSZ Budapesti Igazgatóság évadnyitó értekezletén, amely jó hangulatban zajlott.

Szponzorok