A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

2018. augusztus. 15., 21:49   |    

A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

Véget ért a Magyar Kupa BLSZ-es szakasza, a Fővárosi Vízművek SK, az 1908 SZAC Budapest és a BVSC jutott be a 6. fordulóba. Ebben a körben már az NB1-es, NB2-es és NB3-as csapatok is ott lesznek.

Kelen SC - 1908 SZAC 1-3
Érdemes odafigyelni a 19 éves Kemerle Dánielre, a múlt heti Testvériség elleni duplája után a Kelen ellen is kétszer talált be, nagyban hozzájárulva csapata sikeréhez. A Kelen az 53. perctől emberhátrányban játszott, Schmidt Dominik kiállítása miatt. A mérkőzés a hazai csapat emberhátránya ellenére mindvégig izgalmas volt. Soós Attila csak a 95. percben vitte be a mindent eldöntő találatot.

 

BVSC – Ikarus 5-0
A BLSZ2-es BVSC valósággal legázolta az Ikarust, de ehhez az is kellett, hogy a korai hazai vezetés után Sliga Dávid kapus tizenhatoson kívüli kezezése miatt már a 13. percben megfogyatkozzon a vendég csapat. A BVSC-ben Szűcs László duplázott, mellette Simon Krisztián, Oláh Zoltán és Sashegyi Krisztián talált a kapuba.

 

Szent Pál Akadémia – Fővárosi Vízművek 1-3
Cserjés Dániel egy szöglet utáni kipattanó labdából gyönyörű gólt szerzett, így már az első félidőben vezetést szerzett a Vízművek a Szent Pál ellen. A folytatás is a BLSZ I-es csapat számára sikerült jobban, a 60. percben Köböl Krisztián megpattanó lövése is utat talált a kapuba. Hiába forgott a másik kapu is veszélyben, oda nem akart bemenni a labda, Peller Ákos viszont 6 perc múlva ismét a Vízműveknek rúgott gólt, teljesen eldöntve a meccset. A BLSZ2-es gólkirály Kiss Gyula 86. percben szerzett találata csak a szépítésre volt elég a Szent Pálnak.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

2019-01-22 17:06:00

Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2019-ben is mindhárom Öregfiúk korosztályban megrendezi a téli teremtornát! Az OldBoys és a Veterán csapatok február 2-án kezdik meg a szereplést, míg az Öregfiúk mezőnye február 3-án méri össze erejét először a csoportmérkőzések során.

Bajnokság
A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

2019-01-21 15:20:00

A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2019. január 19-én és 20-án került megrendezésre 8 csapat részvételével a BLSZ Női Téli Teremtorna. A két napos rendezvény a már megszokott remek hangulatban zajlott, viszont meglepetés nem született, ismét a Metis első csapata lett a tornagyőztes, a második csapata a harmadik, közéjük pedig ezüstérmesként ezúttal a jó erőkből álló Kormányőr tudott bekerülni.

Bajnokság
A BLSZ Női Teremtorna eredményei

2019-01-11 12:46:44

A BLSZ Női Teremtorna eredményei

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság 2019. január 19-én és január 20-án a Budafoki MTE Sportcsarnokában rendezte meg a hagyományos BLSZ Női Téli Teremtornát!

Bajnokság
Átigazolási tájékoztató /2019 tél/
Szponzorok