A Pénzügyőr, a B.O.SZ. és az MTK sikere a BLSZ teremtornán

2017. február. 13., 13:38   |    

A Pénzügyőr, a B.O.SZ. és az MTK sikere a BLSZ teremtornán

2017 február 12-én, vasárnap a Budafoki MTE sportcsarnokában kerültek megrendezésre a BLSZ teremtorna döntői az Öregfiúk, az Old Boys és a Veterán korosztályban.

A Veteránok mezőnyében kiemelkedett az MTK. A döntőben az egykori futsal válogatott Tóth László vezérletével 6-3-ra verték az 1. FC Skorpió csapatát. A harmadik helyet a Ferencvárost izgalmas meccsen legyőző Budatétény szerezte meg. Parádés döntőt láthattunk az Old Boys korosztályban. A Nagytétény már 3-0-ra vezetett a B.O.SZ. ellen,amely az első félidőben nem igazán találta a fonalat. A második játékrészben viszont talpra állt a Hamar Istvánt, Kovács Bélát és Huszák Zsoltot is soraiban tudó csapat, és kiegyenlített. Büntetőkkel dőlt el az első hely sorsa, a B.O.SZ. hármat, míg a Nagytétény kettőt értékesített. A bronzérmes a Dini ellen 5-4-re nyerő Bp. Erőmű lett. Az Öregfiúk korosztályban nagyobbak voltak a különbségek, a fináléban az első osztályú Pénzügyőr 8-3-ra verte a Trend-Csepel csapatát. A harmadik a „házigazda” Budafok lett.   Veterán korosztály elődöntők: MTK Veterán - Budatétény SE 5-2 FTC Veterán 1. FC Skorpió 2-6 3. helyért FTC - Budatétény 3-4 Döntő MTK - 1. FC Skorpió 6-3 A győztes MTK veterán kerete: Kovács József, Valuch Ernő, Tóth László, Merczel Sándor, Kerkápoly Tibor, Kocsis Tibor, Handel György, Fekete Zoltán, Lukács László, Székely Péter Wippelhauser István, Harnisch Attila OldBoys korosztály elődöntők: Dini SE - B.O.SZ. 1-7 Nagytétény - Bp. Erőmű 2-1 3. helyért Dini SE - Bp. Erőmű 4-5 Döntő B.O.SZ. - Nagytétény 3-3 büntetőkkel: 3-2 A győztes B.O.SZ. kerete: Riczu Mihály, Kovács Béla, Schulcz Attila, Horváth László, Huszák Zsolt, Török Csaba, Hamar István, Szunter Csaba, Polgárdi András. Mucza László, Schwarz Gábor, Szöllősi György, Bognár László   Öregfiúk korosztály: elődöntők: Budafoki LC - Trend-Csepel 4-5 Pénzügyőr - Halásztelek 3-2 3. helyért Budafok - Halásztelek 9-3 1. helyért Trend-Csepel - Pénzügyőr 3-8 A győztes Pénzügyőr kerete: Molnár József, Szabados Csaba, Gábor László, Dr. Nagy Zsolt, Diószegi Attila, Riszt Lajos, Schmid Balázs, Gerle Balázs, Verschitz Péter, Kénoszt Ferenc, Scodnik Balázs

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok