A Pénzügyőr aranyba borította Pasarétet!

2015. június. 01., 12:35   |    

A Pénzügyőr aranyba borította Pasarétet!

2015 egy olyan év, amit sokáig fognak emlegetni a Pénzügyőr szurkolói. A klub annyi aranyat nyert, hogy a szerencsevadászok már Alaszka helyett Pasarétet választják úticélnak.

Bajnokságot nyert a női csapat a PMLSZ nyugati csoportjában, első lett az Old Boys a BLSZ3. 1. csoportjában, szintén aranyat ünnepelt az Öregfiúk a másodosztály első csoportjában, és végül, de nem utolsó sorban bajnokságot nyert a felnőtt csapat a BLSZ1-ben, és elhódította a Budapest Kupát is! A sornak ráadásul itt még egyáltalán nem is biztos, hogy vége van, mert a Pénzügyőr második csapata is vezeti a bajnokságot a BLSZ3. 2. csoportjában! Egészen fantasztikus bravúr ez! Két év alatt óriási változáson ment át az egyesület. Nagy József a Pénzügyőr SE ügyvezető elnöke, és Dr. Demeter Tamás szakosztályvezető méltán fogadhatta a gratulációkat! A klub egy színvonalas ünnepséggel tisztelte meg csapatait, és szurkolóit. A Pénzügyőr SE – Unione FC (2-0) BLSZ1-es bajnoki szünetében 25 percen keresztül osztották az érmeket, majd a meccs végén a felnőtt csapat díjai is átadásra kerültek. Az ünnepségen részt vett Láng Zsolt a II. kerület polgármestere, Kiss Ferenc a NAV elnökhelyettese, Lovász Tamás István, az MLSZ budapesti igazgatója, Benkő Tamás az MLSZ Pest megyei igazgatója, és Sipos Jenő az MLSZ szóvivője is.   A Pénzügyőr SE a díjátadót követően minden kilátogató nézőt gulyáslevessel és sörrel vagy üditővel vendégelt meg, egy nagy családias ünneppé varázsolva a májusi aranyesőt!

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok