A Pénzügyőr és az Ikarus is kiütéssel nyitott!

2015. március. 01., 14:25   |    

A Pénzügyőr és az Ikarus is kiütéssel nyitott!

A tabellát vezető Pénzügyőr és egyik legkomolyabb üldözője az Ikarus is nagyarányú győzelmet aratott a BLSZ1. első tavaszi fordulójában!

A tabellát vezető Pénzügyőr és egyik legkomolyabb üldözője az Ikarus is nagyarányú győzelmet aratott a BLSZ1. első tavaszi fordulójában! Ikarus BSE –Rákosmenti TK 6-0 BLSZ1. 16. forduló A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT!   Lehengerlően futballozott az Ikarus az RTK ellen! Az első gólt a 14. percben szerezte a hazai csapat. Egy szép támadás végén egy balról beívelt labdát Kasinszky István tanárian vett le az ötösnél, majd közelről a hálóba lőtt. 1-0 Negyedóra múlva Bálint Dávid is a kapu torkából mattolta az RTK-t, ezzel már 2-0-volt az állás. A 38. percben még nehezebb helyzetbe került az RTK, Kovács Erik kiállítását követően emberhátrányban folytatták a vendégek. A fordulásig újabb gól nem született, de erős képzelőerő kellett volna ahhoz, hogy arra gondoljunk, hogy bármilyen fordulatot hozhat a találkozó. Főleg azok után nem, hogy a második játékrészt is álomszerűen kezdte az Ikarus, a 49. percben Horváth Krisztián jobbról tört be a tizenhatoson belülre, kicselezte Borek kapust majd az üres kapuba lőtt. 3-0 Pár kihagyott hazai lehetőség után a 73. percben újabb gól következett. Egy balról beívelt labdát Drenyovszky Mihály védője szorításában fejelt a kapu jobb sarkába. 4-0 Majd a 80. percben egy kontrát követően Drenyovszky duplázni tudott, ezzel lett 5-0! A végeredményt a remekül játszó és pár perccel korábban nagy kapufát lövő Horváth Krisztián állította be. A csereként beállt Steuer Roland fantasztikusan adott be jobbról, Horváth pedig estében közelről a hálóba lőtt. 6-0   Pénzügyőr SE - Testvériség SE 4-0 BLSZ1. 16. forduló A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT! Szigeti Attila első félidei gólja ellenére a 70. percig nem tudta bebiztosítani előnyét a Pénzügyőr a jól küzdő Testvériség ellen. A hajrában azonban Szigeti újabb gólt szerzett, majd Meggyes Balázs, és Mohácsi László is a kapuba lőtt. A penzugydrukker.hu videóösszefoglalója:

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok