A Pénzügyőr lett az U15-ös budapesti futsal bajnok!

2017. március. 27., 10:09   |    

A Pénzügyőr lett az U15-ös budapesti futsal bajnok!

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság 2017. március 26-án a Budafoki MTE sportcsarnokban rendezte meg a budapesti U15-ös futsal bajnokság négyes döntőjét.

Az ünnepélyes megnyitó után rögtön egy izgalmas, fordulatos mérkőzéssel kezdődött a meccsek sora. A Pénzügyőr ellen a Cső-Montage Véghelyi Balázs találatával korán vezetést szerzett, de Ilyés Gergő és Joó Milán a 12. és a 13. percben gólt szerzett, így fordult a kocka. A szünet előtt ismét jelentőset változott a helyzet, Szili Domonkos és Eördögh András visszavette az előnyt a Cső-Montage-nak. A második félidőben a Pénzügyőr azonnal góllal nyitott, Ilyés Gergő hozta döntetlenre a meccset, amely egészen az utolsó percig egál maradt, akkor viszont érkezett Szalmás Zoltán és megszerezte a győzelmet a zöld-fehéreknek! A következő mérkőzésen a Városgazda többek között Buzás Bálint, és Bálint Olvér remek játékának és góljainak köszönhetően gálázott az ASI DSE ellen, és 7-1-re nyert. A Városgazda pályán maradt, és remekül kezdett, Bálint Olivér és Buzás Bálint ismét villant, és a 9. percben már 2-0-volt nekik a Cső-Montage ellen. A Cső azonban a mérkőzés további részében ellenállhatatlan volt, és Módly Dominik góljával, valamint Juhász Gergely és Véghelyi Balázs duplájával 5-2-re megnyerte a mérkőzést. A nyitó meccset megnyerő Pénzügyőr az ASI DSE ellen folytatta és 9-4-re nyert, Szalmás Zoltán hatszor talált a kapuba! Az ASI ezen a meccsen a vereség ellenére felépítette magát, és a következő összecsapáson bravúros eredményt ért el, 5-3-ra megverte a Cső-Montage csapatát, Zoller Patrik kétszer, Iványi Áron, Farkas Domonkos, és Lis Márk egyszer lőtt a kapuba. Az utolsó mérkőzés következett, melyen a Pénzügyőrnek az egygólos vereség is belefért volna a tornagyőzelemhez, a Városgazdának pedig kettővel kellett volna ehhez nyernie. Szalmás Zolán góljával a zöld-fehérek szereztek vezetést, és sokáig 1-0 volt az állás. A 35. percben Szalmás Zoltán újabb gólt lőtt, majd Ilyés Gergő is betalált 3-0-ra alakítva a végeredményt. A Városgazda háromgólos veresége miatt a harmadik helyre csúszott vissza, a Pénzügyőr pedig megnyerte a 2016/2017-es budapesti U15-ös Futsal bajnokságot! 1. Pénzügyőr 9 pont gólarány:16-7 2. Cső-Montage 3 pont gólarány:11-11 3. Városgazda 3 pont gólarány: 9-9 4. ASI DSE 3 pont gólarány: 10-19 Az MLSZ Budapesti Igazgatóság a négy csapat mellett díjazta a legjobb játékosokat is, a  Pénzügyőrből Szalmás Zoltán, a Cső-Montage-ból Juhász Gergely, a Városgazdából Bálint Olivér, a Dinamo Star SE-ből Iványi Áron részesült elismerésben!

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok