A REAC lett a bajnok, az Újpest II. a második, az Ikarus pedig a bronzérmes a BLSZ I-ben!

2018. május. 20., 07:34   |    

A REAC lett a bajnok, az Újpest II. a második, az Ikarus pedig a bronzérmes a BLSZ I-ben!

A REAC lett a 2017/2018-as BLSZI. bajnoka.

A rákospalotaiak a 28. fordulóban pénteken legyőzték a Hegyvidéket 2-0-ra, legnagyobb riválisuk, az Újpest II. pedig szombaton kikapott Pestszentimrén 3-2-re. Ezzel a REAC 7 ponttal vezeti már a tabellát, és előnye behozhatatlanná vált két fordulóval a bajnokság vége előtt.

A második helyen álló Újpest II. csapatát sem tudja már senki beérni, így az ő ezüstérmük is biztossá vált, mit ahogy az Unione ellen győző Ikarus harmadik helyezése is.

 

A bajnokcsapat névsora:

BODNÁR ISTVÁN
GICZI BALÁZS
HORVÁTH LEVENTE
HORVÁTH PATRIK
KASZA DÁNIEL
KISS TAMÁS
KOVÁCS DÁNIEL
KUTAI DÁNIEL
LÁSZKA BALÁZS
LŐRINCZ DÁNIEL
MERCZEL ZSOLT
NAGY GERGŐ
PAPP GYÖRGY
PAPP KRISZTIÁN
PESTI DÁVID
PFISTER ERIK
SALLAY BOTOND
SIBINGER DÁVID
SZÁNTOVSZKI SOMA
TÓTH DÁNIEL

Vezetőedző: BALOGH LÁSZLÓ


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

2018-06-18 15:35:26

Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

Remek eredménnyel zárta budapesti 16 éves labdarúgó válogatottunk az idei 4 város tornáját. A III. Kerületi TVE Sporttelepén három nap leforgása alatt hat nagyszerű, eseménydús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel megérdemelten léphetett fel a dobogó második helyére.

Bajnokság
Budapest Kupa nevezés

2018-06-18 13:11:34

Budapest Kupa nevezés

A 2018/2019-es Budapest Kupára a nevezést a bajnokságokhoz hasonlóan szintén az IFA rendszeren keresztül kell beadni. A határidő 2018 július 2. A BLSZ I-es és BLSZ II-es csapatok számára a nevezés kötelező. A kupába tartalékcsapatok nem nevezhetnek.

Bajnokság
Budapest megnyerte a komáromi tornát!

2018-06-11 08:11:59

Budapest megnyerte a komáromi tornát!

Az MLSZ Komárom-Esztergom megyei Igazgatóságának szervezésében Budapest, Fejér megye és Komárom-Esztergom megye amatőr válogatottjainak részvételével 2018. június 9-én régiós torna került megrendezésre. Budapest válogatottja a korábbi edzőmeccseket követően a torna hetében két edzéssel készült fel. Amúgy is összeszedett csapatunk ennek is köszönhetően nagyon egyégesen várta a mérkőzéseket, amely egység eredményre is vezetett.

Bajnokság
Csütörtökön indul a 4 város tornája Budapesten!

2018-06-10 11:58:39

Csütörtökön indul a 4 város tornája Budapesten!

Már csak pár nap és kezdetét veszi az idei 4 Város Tornája Budapesten. Zágráb után idén Budapest ad otthont a minden évben megrendezésre kerülő 4Város tárnájának u16-os korosztályban. A nemzetközi tornán vendégül látjuk Bratislava, Ljubljana és Zágráb akadémista csapatait. A négy válogatott a három játéknap során hat mérkőzésen mérheti össze erejét. Az MLSZ Budapesti Igazgatósága két kiválasztót és két edzőmérkőzést szervezett a magyar csapat számára. A végleges Budapest válogatott keretet Steer Ferenc és Spekner Szilárd edzők a torna előtti három napos edzőtábor után fogják kihirdetni.

Szponzorok