A Törökbálinti FC nyerte a BLSZ Bajnokok tornáját

2017. június. 12., 11:01   |    

A Törökbálinti FC nyerte a BLSZ Bajnokok tornáját

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság és a PestiFoci.hu szervezésében 2017. június 10-én, szombaton a Könyves Kálmán körúti Goldball pályán tartották a BLSZ3-as Bajnokok Tornáját, melyen az 1. csoport győztese, a CSHC ’94 FC, a második csoport legjobbja, a MUN SE és a 3. csoportban diadalmaskodó Törökbálinti FC mérte össze erejét.

  A mérkőzések előtt, és a szünetekben a Goldball elnöke Horváth Zoltán, aki hivatásos DJ is remek zenékkel szórakoztatta a közönséget, majd a hivatalos megnyitó után elindultak a 45 perces rangadók. pfszurkolok Már rögtön az első mérkőzés meglehetősen izgalmasra, és gólgazdagra sikeredett. A CSHC a gólkirály, Horváth Balázs góljával a 15. percben egy szép szabadrúgással megszerezte a vezetést. Nem maradt el azonban az egyenlítés, a 24. percben tizenegyeshez jutott a MUN SE, és Kozma Zoltán a hálóba vágta az 1-1-es állást jelentő találatot. Pár perc múlva pedig már a MUN-nál volt az előny, Szabó Dávid 10 méterről rúgott a kapuba egy kipattanó labdát. A 45 percig tartó mérkőzés utolsó pillanatában Horváth Balázs azonban életben tartotta a CSHC torna győzelmi álmait, a végeredmény 2-2 lett! A MUN maradt a pályán, ellenfélnek pedig 15 perc szünet után érkezett a Törökbálinti FC, amely a 16. percben rutinos, remek támadó, Hegedűs János révén megszerezte a vezetést. A mérkőzés második felében Talabér Gábor és Tánczos Ferenc csapata mindent megtett az egyenlítésért, és erre meg is volt a lehetősége, de büntetőt hibáztak, így maradt az 1-0-s törökbálinti siker. Az utolsó meccset a TFC várta kedvező helyzetből, mert a CSHC ellen egy döntetlen is elég volt neki a végső sikerhez. A „Pol pozíció” okozta előny kettő percig tartott, A második percben Nagy Krisztián elcsípett egy labdát a törökbálinti kapustól és megszerezte a vezetést a csepelieknek. A Törökbálint a feszült és izgalmas mindent eldöntő meccsen mindent megtett az egyenlítésért, és a 38. percben küzdelmüket siker koronázta, Nádasi Levente belőtte a döntetlent és egyben torna győzelmet jelentő találatot. pf8 Ezután következett az ünnepség a csapatok játékosai név szerint szólítva vették át az aranyérmeket Antal Péter korábbi NB1-es labdarúgótól, a Vasas legendás volt technikai vezetőjétől, és Kapusi Tündétől, az MLSZ Budapesti Igazgatóság Igazgatói asszisztensétől. A PestiFoci bajnokok bajnoka serleget Szőnyi Gábor a PestiFoci.hu főszerkesztője, a BLSZ munkatársa adta át a Törökbálinti FC csapatkapitányának, Hegedűs Jánosnak. A torna végig remek hangulatú volt, az MLSZ Budapesti Igazgatóság nagy létszámban képviseltette magát, a PestiFoci munkatársai mind ott voltak, és öröm volt látni, hogy több BLSZ-es csapat képviselője is tiszteletét tette az eseményen Csillaghegytől Budatétényig.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok