Átigazolási tájékoztató

2018. június. 25., 11:57   |    

Átigazolási tájékoztató

A Nyári Átigazolási időszakban érvényes Működési Költségtérítés alkalmazását a NYIÁSZ tartalmazza, amely az utánpótlás korosztályra (B táblázat) érvényes.

 

Tájékoztató

 

Az Igazolások, Átigazolások benyújtása és a versenyengedély kérelem csak elektronikus úton az IFA rendszeren keresztül feltöltve tud megtörténni.

 

 

1. IGAZOLÁSOK (csak 5. életévet betöltött magyar állampolgár)

Szükséges dokumentumok:

a) Kitöltött, aláírt, lepecsételt igazoló lap (3. sz. melléklet)

b) Anyakönyvi kivonat

c) 1 hónapnál nem régebbi színes igazolványkép

d) NYIÁSZ szerinti 2. sz. melléklet

Felhívjuk az egyesületek figyelmét, hogy abban az esetben, ha valaki már igazolt játékos a rendszerben, csak átigazolni lehet!

 

2. ÁTIGAZOLÁSOK

Szükséges dokumentumok:

a) Kitöltött, az átadó, átvevő csapat által cégszerűen aláírt, lepecsételt és a labdarúgó (törvényes képviselő) által aláírt Átigazoló lap (4. sz. melléklet)

b) Személyazonosságot igazoló dokumentum (személyi igazolvány elő-, és hátlapja, vagy útlevél)

c) Utánpótlás korosztálynál, amennyiben a játékosnak 2 éven belül volt adott egyesületében hivatalos mérkőzésen való pályára lépése: - megkötött megállapodás,- működési költségtérítésre vonatkozó számla, a pénzmozgás megtörténtének igazolása (kötelező banki átutalás!)

Felhívjuk az egyesület figyelmét, hogy átigazolási kérelem benyújtásakor, ha nem szabályszerűen kitöltött átigazoló lap (hivatalos pecséttel, cégszerű aláírással, valamint a labdarúgó és törvényes képviselő aláírásával) kerül feltöltésre, a kérelem automatikusan elutasításra kerül!

 

Fényképek

Versenyengedélyt csak abban az esetben tudunk kiadni, ha a játékos fényképe érvényes (fekete-fehér, vagy a lejárt képpel megegyező képet nem fogadunk el).

Amennyiben a fénykép a versenyengedély kiadását követően jár le, az nem befolyásolja a versenyengedély érvényességét!

 

Az (át)igazoló lap érvényessége 30 nap. A hiánypótlásra is ezen érvényességi időn belül van lehetőség. A határidő lejárta után a kérelem elutasításra kerül.

 

További információk megtalálhatók a honlapon jobb oldalon a dokumentumok között a 2018.06.15-én hatályba lépett NYIÁSZ szabályzatban.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

2018-09-13 10:58:53

A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Versenybizottsága kisorsolta a Budapest Kupa 2. fordulójának párosításait. A mérkőzések hivatalos játéknapja: 2018. szeptember 19-20.

Bajnokság
Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

2018-09-12 13:04:02

Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága újra szakmai napot tart. A májusi szép számú közönség előtt megtartott eseményhez hasonlóan ismét két közismert előadóval találkozhatnak azok, akik az ingyenes rendezvényre regisztrálnak. Először Gellei Imre tart előadást a magyar edzők helyzete címmel, majd Kovács Szilveszter beszél az európai utánpótlás nevelés irányairól. Minden érdeklődőt szeretettel vár az Igazgatóság, viszont a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bajnokság
Futsal Játékvezetői Tanfolyam

2018-09-03 13:10:00

Futsal Játékvezetői Tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság alapfokú futsal játékvezetői tanfolyamot indít.

Bajnokság
A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

2018-08-15 21:49:11

A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

Véget ért a Magyar Kupa BLSZ-es szakasza, a Fővárosi Vízművek SK, az 1908 SZAC Budapest és a BVSC jutott be a 6. fordulóba. Ebben a körben már az NB1-es, NB2-es és NB3-as csapatok is ott lesznek.

Szponzorok