Átigazolási tájékoztató

2018. június. 25., 11:57   |    

Átigazolási tájékoztató

A Nyári Átigazolási időszakban érvényes Működési Költségtérítés alkalmazását a NYIÁSZ tartalmazza, amely az utánpótlás korosztályra (B táblázat) érvényes.

 

Tájékoztató

 

Az Igazolások, Átigazolások benyújtása és a versenyengedély kérelem csak elektronikus úton az IFA rendszeren keresztül feltöltve tud megtörténni.

 

 

1. IGAZOLÁSOK (csak 5. életévet betöltött magyar állampolgár)

Szükséges dokumentumok:

a) Kitöltött, aláírt, lepecsételt igazoló lap (3. sz. melléklet)

b) Anyakönyvi kivonat

c) 1 hónapnál nem régebbi színes igazolványkép

d) NYIÁSZ szerinti 2. sz. melléklet

Felhívjuk az egyesületek figyelmét, hogy abban az esetben, ha valaki már igazolt játékos a rendszerben, csak átigazolni lehet!

 

2. ÁTIGAZOLÁSOK

Szükséges dokumentumok:

a) Kitöltött, az átadó, átvevő csapat által cégszerűen aláírt, lepecsételt és a labdarúgó (törvényes képviselő) által aláírt Átigazoló lap (4. sz. melléklet)

b) Személyazonosságot igazoló dokumentum (személyi igazolvány elő-, és hátlapja, vagy útlevél)

c) Utánpótlás korosztálynál, amennyiben a játékosnak 2 éven belül volt adott egyesületében hivatalos mérkőzésen való pályára lépése: - megkötött megállapodás,- működési költségtérítésre vonatkozó számla, a pénzmozgás megtörténtének igazolása (kötelező banki átutalás!)

Felhívjuk az egyesület figyelmét, hogy átigazolási kérelem benyújtásakor, ha nem szabályszerűen kitöltött átigazoló lap (hivatalos pecséttel, cégszerű aláírással, valamint a labdarúgó és törvényes képviselő aláírásával) kerül feltöltésre, a kérelem automatikusan elutasításra kerül!

 

Fényképek

Versenyengedélyt csak abban az esetben tudunk kiadni, ha a játékos fényképe érvényes (fekete-fehér, vagy a lejárt képpel megegyező képet nem fogadunk el).

Amennyiben a fénykép a versenyengedély kiadását követően jár le, az nem befolyásolja a versenyengedély érvényességét!

 

Az (át)igazoló lap érvényessége 30 nap. A hiánypótlásra is ezen érvényességi időn belül van lehetőség. A határidő lejárta után a kérelem elutasításra kerül.

 

További információk megtalálhatók a honlapon jobb oldalon a dokumentumok között a 2018.06.15-én hatályba lépett NYIÁSZ szabályzatban.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

2018-06-18 15:35:26

Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

Remek eredménnyel zárta budapesti 16 éves labdarúgó válogatottunk az idei 4 város tornáját. A III. Kerületi TVE Sporttelepén három nap leforgása alatt hat nagyszerű, eseménydús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel megérdemelten léphetett fel a dobogó második helyére.

Bajnokság
Budapest Kupa nevezés

2018-06-18 13:11:34

Budapest Kupa nevezés

A 2018/2019-es Budapest Kupára a nevezést a bajnokságokhoz hasonlóan szintén az IFA rendszeren keresztül kell beadni. A határidő 2018 július 2. A BLSZ I-es és BLSZ II-es csapatok számára a nevezés kötelező. A kupába tartalékcsapatok nem nevezhetnek.

Bajnokság
Budapest megnyerte a komáromi tornát!

2018-06-11 08:11:59

Budapest megnyerte a komáromi tornát!

Az MLSZ Komárom-Esztergom megyei Igazgatóságának szervezésében Budapest, Fejér megye és Komárom-Esztergom megye amatőr válogatottjainak részvételével 2018. június 9-én régiós torna került megrendezésre. Budapest válogatottja a korábbi edzőmeccseket követően a torna hetében két edzéssel készült fel. Amúgy is összeszedett csapatunk ennek is köszönhetően nagyon egyégesen várta a mérkőzéseket, amely egység eredményre is vezetett.

Szponzorok