Átigazolási tájékoztató

2018. június. 25., 11:57   |    

Átigazolási tájékoztató

A Nyári Átigazolási időszakban érvényes Működési Költségtérítés alkalmazását a NYIÁSZ tartalmazza, amely az utánpótlás korosztályra (B táblázat) érvényes.

 

Tájékoztató

 

Az Igazolások, Átigazolások benyújtása és a versenyengedély kérelem csak elektronikus úton az IFA rendszeren keresztül feltöltve tud megtörténni.

 

 

1. IGAZOLÁSOK (csak 5. életévet betöltött magyar állampolgár)

Szükséges dokumentumok:

a) Kitöltött, aláírt, lepecsételt igazoló lap (3. sz. melléklet)

b) Anyakönyvi kivonat

c) 1 hónapnál nem régebbi színes igazolványkép

d) NYIÁSZ szerinti 2. sz. melléklet

Felhívjuk az egyesületek figyelmét, hogy abban az esetben, ha valaki már igazolt játékos a rendszerben, csak átigazolni lehet!

 

2. ÁTIGAZOLÁSOK

Szükséges dokumentumok:

a) Kitöltött, az átadó, átvevő csapat által cégszerűen aláírt, lepecsételt és a labdarúgó (törvényes képviselő) által aláírt Átigazoló lap (4. sz. melléklet)

b) Személyazonosságot igazoló dokumentum (személyi igazolvány elő-, és hátlapja, vagy útlevél)

c) Utánpótlás korosztálynál, amennyiben a játékosnak 2 éven belül volt adott egyesületében hivatalos mérkőzésen való pályára lépése: - megkötött megállapodás,- működési költségtérítésre vonatkozó számla, a pénzmozgás megtörténtének igazolása (kötelező banki átutalás!)

Felhívjuk az egyesület figyelmét, hogy átigazolási kérelem benyújtásakor, ha nem szabályszerűen kitöltött átigazoló lap (hivatalos pecséttel, cégszerű aláírással, valamint a labdarúgó és törvényes képviselő aláírásával) kerül feltöltésre, a kérelem automatikusan elutasításra kerül!

 

Fényképek

Versenyengedélyt csak abban az esetben tudunk kiadni, ha a játékos fényképe érvényes (fekete-fehér, vagy a lejárt képpel megegyező képet nem fogadunk el).

Amennyiben a fénykép a versenyengedély kiadását követően jár le, az nem befolyásolja a versenyengedély érvényességét!

 

Az (át)igazoló lap érvényessége 30 nap. A hiánypótlásra is ezen érvényességi időn belül van lehetőség. A határidő lejárta után a kérelem elutasításra kerül.

 

További információk megtalálhatók a honlapon jobb oldalon a dokumentumok között a 2018.06.15-én hatályba lépett NYIÁSZ szabályzatban.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Kreditpontos képzés lesz Budapesten

2018-11-07 09:22:32

Kreditpontos képzés lesz Budapesten

A Labdarúgó Stílusképző Akadémia 2018. november 12-én Budapesten ismét kreditpontos képzést tart KLUBKULTÚRA KIALAKÍTÁSA MEGYEI SZINTŰ CSAPATOKNÁL címmel.

Bajnokság
November 13-án BLSZ UP Futsal Értekezlet

2018-11-05 09:19:56

November 13-án BLSZ UP Futsal Értekezlet

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2018. november 13-án 17:30-tól Utánpótlás Futsal egyeztető értekezletet tart a téli szünetben megrendezésre kerülő Országos Futsal bajnokságba benevezett BLSZ-es csapatok számára. helyszín: az MLSZ Budapesti Igazgatóság hivatala (V. kerület Curia utca 3. alagsori nagyterem)

Bajnokság
Ingyenes MLSZ Grassroots Önkéntes szervezői  tanfolyam indul Budapesten

2018-10-24 14:44:06

Ingyenes MLSZ Grassroots Önkéntes szervezői tanfolyam indul Budapesten

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – „Grassroots szervező” tanfolyamot indít Budapest megyében.

Bajnokság
November 16-ig lehet nevezni a BLSZ Felnőtt Téli Teremtornára!

2018-10-24 09:26:27

November 16-ig lehet nevezni a BLSZ Felnőtt Téli Teremtornára!

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága idén is megrendezi hagyományos téli felnőtt teremtornáját!

Szponzorok