Átigazolási tájékoztató /2019 tél/

2019. január. 08., 11:32   |    

Átigazolási tájékoztató /2019 tél/

 

A Téli Átigazolási időszakban érvényes Működési Költségtérítés alkalmazását a NYIÁSZ tartalmazza, amely a Felnőtt amatőr labdarúgókra (A. táblázat) érvényes.

Tájékoztató

Az Igazolások, Átigazolások benyújtása és a versenyengedély kérelem csak elektronikus úton az IFA rendszeren keresztül feltöltve tud megtörténni.

 

1. IGAZOLÁSOK (csak 5. életévet betöltött magyar állampolgár)
Szükséges dokumentumok:
a) Kitöltött, aláírt, lepecsételt igazoló lap (3. sz. melléklet)
b) Anyakönyvi kivonat
c) 1 hónapnál nem régebbi színes igazolványkép
d) NYIÁSZ szerinti 2. sz. melléklet
Felhívjuk az egyesületek figyelmét, hogy abban az esetben, ha valaki már igazolt játékos a rendszerben, csak átigazolni lehet!

2. ÁTIGAZOLÁSOK
Szükséges dokumentumok:
a) Kitöltött, az átadó, átvevő csapat által cégszerűen aláírt, lepecsételt és a labdarúgó (törvényes képviselő) által aláírt Átigazoló lap (4. sz. melléklet)
b) Személyazonosságot igazoló dokumentum (személyi igazolvány elő-, és hátlapja, vagy útlevél)
c) Utánpótlás korosztálynál, amennyiben a játékosnak 2 éven belül volt adott egyesületében hivatalos mérkőzésen való pályára lépése:
- megkötött megállapodás,- működési költségtérítésre vonatkozó számla, a pénzmozgás megtörténtének igazolása (kötelező banki átutalás!)
d) Az amatőr férfi, női, valamint futsal 19 év feletti labdarúgó átigazolásakor, amennyiben a játékosnak 2 éven belül volt adott egyesületében hivatalos mérkőzésen pályára lépése:
- működési költségtérítés érvényesíthető, de az átadó sportszervezet lemondhat róla.


Felhívjuk az egyesület figyelmét, hogy átigazolási kérelem benyújtásakor, ha nem szabályszerűen kitöltött átigazoló lap (hivatalos pecséttel, cégszerű aláírással, valamint a labdarúgó és törvényes képviselő aláírásával) kerül feltöltésre, a kérelem automatikusan elutasításra kerül!

 Fényképek
Versenyengedélyt csak abban az esetben tudunk kiadni, ha a játékos fényképe érvényes (fekete-fehér, vagy a lejárt képpel megegyező képet nem fogadunk el).
Amennyiben a fénykép a versenyengedély kiadását követően jár le, az nem befolyásolja a versenyengedély érvényességét!

Az (át)igazoló lap érvényessége 30 nap. A hiánypótlásra is ezen érvényességi időn belül van lehetőség. A határidő lejárta után a kérelem elutasításra kerül.

További információk megtalálhatók az alábbi linken (2018.06.15-én hatályba lépett NYIÁSZ szabályzat): ITT!

További átigazolási kérdésekben Bodnár Dánielt és Keizinger Eriket keressék.

Bodnár Dániel: bodnar.daniel@mlsz.hu  Mobil: +36 30 77 42 673 

Keizinger Erik: keizinger.erik@mlsz.hu   Mobil: +36 30 77 42 567

 

 

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

2019-01-22 17:06:00

Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2019-ben is mindhárom Öregfiúk korosztályban megrendezi a téli teremtornát! Az OldBoys és a Veterán csapatok február 2-án kezdik meg a szereplést, míg az Öregfiúk mezőnye február 3-án méri össze erejét először a csoportmérkőzések során.

Bajnokság
A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

2019-01-21 15:20:00

A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2019. január 19-én és 20-án került megrendezésre 8 csapat részvételével a BLSZ Női Téli Teremtorna. A két napos rendezvény a már megszokott remek hangulatban zajlott, viszont meglepetés nem született, ismét a Metis első csapata lett a tornagyőztes, a második csapata a harmadik, közéjük pedig ezüstérmesként ezúttal a jó erőkből álló Kormányőr tudott bekerülni.

Bajnokság
A BLSZ Női Teremtorna eredményei

2019-01-11 12:46:44

A BLSZ Női Teremtorna eredményei

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság 2019. január 19-én és január 20-án a Budafoki MTE Sportcsarnokában rendezte meg a hagyományos BLSZ Női Téli Teremtornát!

Bajnokság
Huszonnyolc végzős az Amatőr Sportszervezői tanfolyamon

2019-01-08 10:56:08

Huszonnyolc végzős az Amatőr Sportszervezői tanfolyamon

2019. január 4-én, pénteken az MLSZ Budapesti Igazgatóságán ünnepélyes keretek között átvették diplomáikat a BLSZ által először megtartott amatőr sportszervezői tanfolyam végzősei!

Szponzorok