Az Építők nyerte a XI. BLSZ Téli Teremtornát!

2016. január. 11., 16:18   |    

Az Építők nyerte a XI. BLSZ Téli Teremtornát!

A 43.sz. Építők SK nyerte a 11. alkalommal megrendezésre került BLSZ Téli Teremtornát, miután a Kelen SC ellen egy nagyon jó színvonalú, végletekig izgalmas döntőben 3-1-es hátrányból fordítva diadalmaskodni tudott. Az Építők sorozatban harmadszor jutott be a torna fináléjába, de megnyerni a sorozatot csak most sikerült a kék-fehéreknek.

A bajnokcsapat tornára kijelölt edzőjét, Emecz Viktort kérdeztük: „Végre!  Végre sikerült ezt a bajnokságot megnyerni.  Az elmúlt években úgy éreztük, hogy megérdemeltük volna, hogy miénk legyen a legjobbnak járó kupa, de most állt össze minden ehhez a sikerhez. A döntőben most is bajban voltunk, de 3-1-es vesztes pozíció után a csapat megmutatta, hogy mennyire egységes. Többek között egy emberhátrányban szerzett találatnak köszönhetően fordítottuk meg a meccset. Nagyon örülünk a sikernek!”   A torna gólkirályát is az Építők adta, Vécsi Gábor 18 találattal lett a legjobb góllövő! „ Dacára annak, hogy felkészülési tornáról van szó, parázs hangulatú mérkőzéseket láthatott a közönség. –mondta a friss gólkirály. - A szép számú nézősereg miatt jó hangulata volt a tornának, melyet úgy érzem, megérdemelten nyert meg a csapatom. Az elmúlt három tornán mindig döntőt játszottunk, két ízben egy pici hiányzott a végső győzelemhez. Szerencsére az idén sikerült feltenni az i-re a pontot. Gratulálni szeretnék a Kelen csapatának, mert kellemes meglepetést okoztak nekem, előzetesen nem számítottam arra, hogy ennyire szívós csapat. A gólkirályi cím külön öröm számomra, köszönöm a csapattársaimnak, hogy hozzásegítettek a különdíjhoz. Köszönet Emecz Viktornak a szakmai munkáért és minden szurkolónknak, aki azért szorított,hogy a végén mi örülhessünk.” A torna harmadik helyén a Budafoki LC végzett, Schróth Lajos csapata így a tavalyi aranyérem után ezúttal bronznak örülhetett, a helyosztón a RAFC-ot győzték le. A torna díjait Lovász Tamás István az MLSZ Budapesti Igazgatóság igazgatója, a gólkirálynak járó különdíjat pedig Kiss László 33-szoros magyar válogatott labdarúgó, a BLSZ szakmai igazgatója adta át.   Döntő 43.sz Építők SK - Kelen SC 4-3 Gólszerzők: Szabó Zsolt (2), Vécsi Gábor (2) ill. Soóky Norbert (2), Csernik Kornél   1. 43. sz. Építők SK 2. Kelen SC 3. Budafoki LC 4. RAFC

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok