Az Ikarus BSE lépést tart a listavezetővel

2015. május. 01., 16:17   |    

Az Ikarus BSE lépést tart a listavezetővel

A BLSZ I. osztály 20. fordulójában nyertek a dobogón álló csapatok, és így az Ikarus BSE továbbra is lépést tart a listavezető Pénzügyőr gárdájával. A Pénzügyőr a második félidőben kerekedett felül a KISE otthonában, és szerzett újabb három pontot (0-2). Az Ikarus BSE az örök rivális RAFC együttesét fogadta, és magabiztos győzelmet aratott (4-0). A hajrában két cserejátékos – Nagy Dániel és Bata Zoltán – is betalált a vendégek kapujába. Ritkaság, hogy Bata Zoltán szögletből lőtte a gólját, és ez volt az első találata ebben a bajnoki évben.

A BLSZ I. osztály 20. fordulójában nyertek a dobogón álló csapatok, és így az Ikarus BSE továbbra is lépést tart a listavezető Pénzügyőr gárdájával. A Pénzügyőr a második félidőben kerekedett felül a KISE otthonában, és szerzett újabb három pontot (0-2). Az Ikarus BSE az örök rivális RAFC együttesét fogadta, és magabiztos győzelmet aratott (4-0). A hajrában két cserejátékos – Nagy Dániel és Bata Zoltán – is betalált a vendégek kapujába. Ritkaság, hogy Bata Zoltán szögletből lőtte a gólját, és ez volt az első találata ebben a bajnoki évben. A THSE-Sashalom – Testvériség összecsapáson a vendégek szereztek vezetést, majd fordított a házigazda. A hajrában Lőrincz László két góljával, aki immár 12 találatnál tart, bebiztosította a győzelmet a Tintahalak (4-2). A forduló legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén, a Budafok LC – Unione FC találkozón nem született gól (0-0). Kevesen számítottak arra, hogy a 43. sz. Építők ilyen fölényes győzelmet arat a Szent Pál Akadémia ellen (0-4). Menekül a kieső zónából a Ferencvárosi FC, most a Fővárosi Vízművek ellen nyertek (1-0). Az egyetlen gól a 7. percben esett, az edzések vezetésében is közreműködő Juhász György jóvoltából. Megszerezte első tavaszi pontját a Kelen SC, ráadásul az esélyesebb Voyage vendégeként (1-1). A pontszerzés ellenére Lénárt László a Kelen edzője bejelentette távozását. Az RTK-VASLÓ – Hegyvidék SE találkozón a három pontot eldöntő gól a 67. percben esett, szerzője Környei Mátyás volt, akinek ez volt az első találata idén (0-1).
Lázár L.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok