Az Inter nyerte a rangadót a Gázgyár ellen!

2015. március. 01., 14:21   |    

Az Inter nyerte a rangadót a Gázgyár ellen!

A listavezető Inter egy jó iramú rangadón 2-1-re győzött a második helyen álló Gázgyár ellen, és ezzel újabb lépést tett a BLSZ2-es bajnoki cím felé.

A listavezető Inter egy jó iramú rangadón 2-1-re győzött a második helyen álló Gázgyár ellen, és ezzel újabb lépést tett a BLSZ2-es bajnoki cím felé. Inter CDF SE – ASR Gázgyár 2-1 BLSZ2. 16. forduló A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT!   Erőteljesen kezdett az Inter, és Aguguom hosszú indítását követően a télen dunaújvárosi próbajátékon járt Zome Louis góljával már a 11. percben megszerezte a vezetést. 1-0 A továbbiakban is a hazai csapat akarata érvényesült, de a Gázgyár nem játszott teljesen alárendelt szerepet, és a 31. percben helyzetig is jutott. Egy labdaszerzés után Kaltenekker Attila lőtt balról 15 méterről, de Skadra László magabiztosan hárított. A 40. percben a listavezető bebiztosította előnyét. Egy bal oldali szögletet követően Giwa Olekunle fejelt 5 méterről a kapuba. 2-0 A második játékrészt is az Inter kezdte jobban, és Lunzitisa passza után Kingsley 10 méterről nagy helyzetben lőtt a kapu mellé. A helyzetre komoly lehetőséggel válaszolt a Gázgyár. Kaltenekker Attila verekedte be magát a tizenhatoson belülre, majd 10 méterről lőtt, de Skadra könnyedén védett. Az 54. percben ismét közelebb zárkózhatott volna a vendégcsapat, de egy bal oldali szabadrúgást követően Balogh Péter 7 méterről a kapu mellé fejelt. A 62. percben büntetőt rúghatott az Inter. Lunzitisa beadásába Mihut Mihály ért bele kézzel. A tizenegyest a 30 gólos Zome Louis csúnyán fölé rúgta. A 75. perc furcsa jelenetet hozott. A Honvédból igazolt Etiosa egy kisebb szabálytalanság után nem igazán akart felállni, ebben a Gázgyár játékosa, Balogh Péter próbált neki segíteni. A nem kért segítséget Zome Louis egy pofonnal díjazta, a játékvezető pedig meglepetésre őt csak egy sárga lappal. Érdekes döntés volt, főleg, hogy a jobb oldali asszisztens is közelről követte az eseményeket. Pár perc múlva Mihut Mihály szövegelésért megkapta második sárga lapját, így ő viszont kiállni kényszerült. Emberhátrányban is próbált szépíteni a második helyen álló vendégcsapat, és a 92. percben egy kavarodást követően Bodon Zoltán révén sikerült is. Ezzel kialakult a 2-1-es végeredmény. A hazai csapat megérdemelten nyerte meg a találkozót, de a Gázgyár is a tabellán elfoglalt előkelő helyéhez méltóan futballozott.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok