Bajnok lett és jövőre BLSZ2-es lesz a Hidegkút!

2015. május. 18., 10:26   |    

Bajnok lett és jövőre BLSZ2-es lesz a Hidegkút!

Idegenben 6-0-s győzelmet aratott a Hidegkúti SC a Zuglói Kinizsi ellen és ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a BLSZ3. 3. csoportjában! Martin Béla csapata három fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is veretlen! A vasárnapi mérkőzésen Scherer Gábor duplázott mellette Fehér György, Pál Tibor, Bedő Domonkos és Lakatos Levente tette egy-egy góljával teljessé a vasárnapi fiesztát!

  Idegenben 6-0-s győzelmet aratott a Hidegkúti SC a Zuglói Kinizsi ellen és ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a BLSZ3. 3. csoportjában! Martin Béla csapata három fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is veretlen! A vasárnapi mérkőzésen Scherer Gábor duplázott mellette Fehér György, Pál Tibor, Bedő Domonkos és Lakatos Levente tette egy-egy góljával teljessé a vasárnapi fiesztát! A hidegkútiak az évad elején még csak titkos bajnokesélyesként gondoltak magukra, de ahogy telt az idő úgy lehettek egyre biztosabbak abban, hogy ezt a bajnokságot meg tudják nyerni. A csapat a téli szünetben egy félbajnokságnyi mérkőzéssel készült a tavaszi szezonra, a jó felkészülés mellett a remek csapategység diadal ez a siker. hidegkut23 Martin Béla vezetőedző a levegőben   Az egyesület második csapata jelenleg első helyen áll a BLSZ4-ben így akár azt a bravúrt is végrehajthatja az egyesület, hogy egyszerre két csapata lép egy osztállyal feljebb!   A bajnoki cím megszerzése után Apjok Gergelyt, a Hidegkúti SC technikai vezetőjét és játékosát kérdeztük: - Tavaly tavasszal, amikor a III. ker. TVE műfüves pályáján hontalan csapatunk "otthon" kikapott 5-0-ra a későbbi bajnok kerületi riválistól, álmaimban sem gondoltam volna, hogy 1 év múlva bajnoki címet ünneplünk majd. Hihetetlen élmény. Nekem ez az első bajnoki címem amióta Hidegkúton vagyok és köszönöm az összes pályára lépő játékosnak, vezetőedzőnknek Martin Bélának és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez a csodás sikerhez. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, és köszönjük a II. kerületi Önkormányzatnak, hogy végre elindították a hidegkúti fejlesztéseket, amiket olyan régóta vártak a környékbeliek. Jövőre jön a BLSZ II., az már egy más kávéház lesz, de remélem, hogy sikerül felvennünk a ritmust és sikerül majd a bennmaradás! Hajrá Hidegkút!   A 2014/15-ös BLSZ3. 3csoportjának bajnokcsapata: Apjok Gergely, Bajor Benjamin, Bedő Domonkos, Besnyői Márk, Bugyjás Attila, Bücs Dénes, Cseh István, Csóka Gábor, Fehér György,Fenyvesi Bence, Gál László, Hegyi Balázs, Hellis Pascoal, Horváth Barnabás, Jaksi Gergely, Kiener Tamás, Kovács Dániel, Kövesi Máté, Lakatos Levente, Mikus Ádám, Pál Tibor, Remetei Ákos, Rétfalvi László, Scherer Gábor, Stoll Gábor, Tamás Gábor Vezetőedző: Martin Béla

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok