Bronzérem a négy főváros tornáján

2015. július. 08., 16:28   |    

Bronzérem a négy főváros tornáján

Két évtizedes múltra tekint vissza az U16-os korosztályban a négy főváros – Budapest, Pozsony, Zágráb, Ljubljana – tornája. Idén Pozsony volt a színhely, és Budapest válogatottja az első fordulóban a házigazdával mérkőzött.

Két évtizedes múltra tekint vissza az U16-os korosztályban a négy főváros – Budapest, Pozsony, Zágráb, Ljubljana – tornája. Idén Pozsony volt a színhely, és Budapest válogatottja az első fordulóban a házigazdával mérkőzött. Az összecsapást Dévényi Márton, Szabó Márk és Szíjártó Gábor góljaival Budapest nyerte 3-0-ra. A második fordulóban 1-0-ra vereséget szenvedett a magyar főváros együttese Zágrábtól, majd a záró összecsapás Ljubljana ellen 0-0 lett. A torna végeredménye: 1. Zágráb 7 pont, 2. Ljubljana 5, 3. Budapest 4, 4. Pozsony 0. -Nehéz volt a feladat, mert 24 óra leforgása alatt három mérkőzést kellett megvívni – mondta Steer Ferenc szövetségi edző – Válogatottunk taktikusan, fegyelmezetten játszott, igazi csapat volt. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy előrébb végezzünk. Külön ki kell emelnem Nagy Dániel teljesítményét, aki két mérkőzésen védett, és nem kapott gólt, így elnyerte a torna legjobb kapusának felajánlott díjat. A bronzérmes csapat tagjai: Nagy Dániel (II. ker. UFC), Polyák Martin (REAC) kapusok. Ferincz Péter, Szabó Márk (ESMTK), Szántovszki Soma, Laczkó Zsombor, Wágner Róbert (REAC), Abdul Bence (III. ker. TUE), Németh Roland, Dévényi Márton (Airenergia), Nyitrai Tamás, Szíjártó Gábor (Újpesti Haladás), Pongó Mihály (Goldball), Madar Máté (Mészöly FS), Kovács Marcell (Kelen), Budai Dávid (Soroksár) mezőnyjátékosok. A csapat technikai vezetője Spekner Szilárd.
Lázár L.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok