Budapest nyerte a megyék közti női tornát!

2017. február. 27., 13:01   |    

Budapest nyerte a megyék közti női tornát!

Budapest minden mérkőzését megnyerve 13-1-es gólkülönbséggel nyerte meg a Női megyei válogatottak teremtornáját, amely 5 csapat részvételével zajlott az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében. A torna körmérkőzéses rendszerben folyt le, mindenki játszott mindenkivel.

  A Budafoki MTE sportcsarnokában megtartott eseményen érdekesen alakult az első hely sorsa, az utolsó előtti mérkőzést két százszázalékos csapat játszotta, Budapest és Bács-Kiskun megye. Az addig látottak alapján izgalmas találkozóra volt kilátás, amely a félidő feléig is az is volt, de a végére elfáradtak fejben a vendégek és a főváros csapata 4-0-s győzelmével megnyerte a tornát. „Örülök, hogy sikerült megrendezni a tornát és főként annak, hogy minden megye első hívásra igent mondott a részvételre – értékelt Mészáros László, a Budapest válogatott vezetője, aki a szervezésben is részt vett. - Külön örülök Somogy és Bács-Kiskun megye bekapcsolódásának, hiszen ők nem rég álltak a kezdeményezés mögé. Egy jó hangulatú, nagy küzdelmet hozó torna lett ebből. Jó volt látni, hogy egyre több ügyes fiatal hölgy kap lehetőséget a válogatottakban. Ez úgy érzem, hasznos lehet a női labdarúgás amatőr szintjének emelkedése szempontjából. Csapatom felkészülés nélkül érkezett a tornára. Egy hazai csapat felé mindig nagy az elvárás, de az első mérkőzés első felét leszámítva, az egész tornát nézve meg tudtunk felelni ennek a kihívásnak. Minden játékossal maximálisan elégedett vagyok, hogy tudtak egységesen és egymásért küzdve jó csapatszellemben sikere vinni Budapestet.” A torna gólkirálynője Kalász Kitti lett 4 góllal. A torna legjobb kapusa Balázs Tímea volt Bács-Kiskun megyéből. Az érmeket és a díjakat Kiss László, 33-szoros válogatott labdarúgó, Magyarország női válogatottjának korábbi szövetségi kapitánya adta át.   Budapest tornagyőztes válogatottja: Váradi Judit (Metis), Farkas Klaudia (Metis), Pásztor Beatrix (Metis), Blayer Zsófia (Metis), Kalász Kitti (Metis), Heer Anett (Kormányőr SE), Csorba Szandra (Kormányőr SE), Balovics Réka (Kelen SC), Bognár Edina (Kelen SC), Major Ilona (Future Stars), Horváth Dóra (Vasas Kubala) Botka Bernadett (Újpest) Vezetőedző: Mészáros László Eredmények: Budapest – Komárom-Esztergom megye 2-0 Bács-Kiskun megye – Veszprém megye 1-0 Somogy megye – Budapest 0-2 Veszprém megye – Somogy megye 3-4 Komárom-Esztergom megye – Bács-Kiskun megye 0-3 Budapest – Veszprém megye 5-1 Bács-Kiskun megye – Somogy megye 3-0 Veszprém megye – Komárom megye 4-2 Budapest – Bács-Kiskun megye 5-0 Komárom-Esztergom megye – Somogy megye 0-4 A torna végeredménye: 1. Budapest 2. Bács-Kiskun megye 3. Somogy megye 4. Veszprém megye 5. Komárom-Esztergom megye

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok