Budapesti Futsal: U11-ben és U13-ban a Mészöly Focisuli, U15-ben a Városgazda lett a bajnok!

2018. március. 05., 15:38   |    

Budapesti Futsal: U11-ben és U13-ban a Mészöly Focisuli, U15-ben a Városgazda lett a bajnok!

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében március 4-én került sor az Országos Utánpótlás Futsal bajnokságok budapesti döntőire. A Mészöly Focisuli két korosztályban is nyerni tudott, U11-ben és U13-ban, az U15-ben pedig a Városgazda Utánpótlás Akadémia lett a legjobb. A győztesek folytathatják szereplésüket az országos regionális középdöntőben.


A Mészöly Focisuli két korosztályban is nyerni tudott, U11-ben és U13-ban, az U15-ben pedig a Városgazda Utánpótlás Akadémia lett a legjobb. A győztesek folytathatják szereplésüket az országos regionális középdöntőben.


Az U11-es korosztályban 2017 decemberében 61 csapat vette fel a versenyt 8 csoportban. A február 25-i középdöntőbe az ASI DSE, a CSHC ’94 FC, a TFSE-Hegyvidék-Gerrzo, a Hidegkúti SC, az UTE, az FTC, a Mészöly Focisuli és az RKSK jutott be. A csapatok két négyes csoportban mérkőztek meg egymással, és a négyes döntőbe az ASI DSE, a TFSE-Hegyvidék-Gerrzo, a Mészöly Focisuli és az UTE került be.
Az elődöntők nem hagytak kétséget afelől, hogy a fináléba a két legerősebb csapat került be, az UTE és a Mészöly Focisuli könnyen vette az utolsó előtti akadályt. Ezután mind a bronzmérkőzés, mind a döntő izgalmas csatát hozott, amely végén a Gerrzo és a Mészöly Focisuli örülhetett!

 

Elődöntők:
ASI DSE – UTE 1 – 8
Mészöly Focisuli – TFSE-Hegyvidék-Gerrzo 8-2

3. helyért:
ASI DSE - TFSE-Hegyvidék-Gerrzo 2-3

döntő:
UTE - Mészöly Focisuli 2-5

Különdíjak:
A négyes döntő legjobb játékosa Barkóczi Barnabás (Mészöly Focisuli) lett, a legjobb kapus Bozó Mirkó (UTE) volt.

 

A Mészöly Focisuli budapesti döntőt megnyerő csapata:
BALOGH ÁKOS ATTILA
OTTUCSÁK GYÖRGY
SIMON BENEDEK
BARKÓCZI BARNABÁS
ZSEMBERY ÁRON
GALASCHEK ZOÁRD
KÁRÁSZ BENJÁMIN
DOHÁNY MÁTÉ

 

Az U13-as korosztályban 53 csapat nevezett és a március 3-i középdöntőbe közülük 6-an jutottak be, az FTC Futsal, a CSHC ’94FC, a Mészöly Focisuli, a Soroksár, a Kastélydombi SE és az UTE.
A középdöntők két hármas csoportban zajlottak és rendkívül izgalmasak voltak, végül a négyes döntőbe a az UTE, a Soroksár, az FTC és a Mészöly Focisuli jutott be.


A négyesdöntőt több korábbi közismert NB1-es labdarúgó is megtekintette, jelen volt például Lipcsei Péter, Kozma István, Mészöly Géza, Bánki József és Dejan Milovanovic is.
Ebben a korosztályban minden mérkőzés kiélezett volt, a Mészöly Focisuli Szöllőssy Zsombor 7. percben szerzett góljával vezetést szerzett, és erre a Soroksár remekül védekező ellenfele miatt nem tudott válaszolni.
A másik elődöntőn az FTC végig futott az eredmény után, és bár a végén nagyon közel került az egyenlítéshez, az UTE nyerte a már utánpótlásban is igazi rangadónak számító mérkőzést.
A harmadik helyért vívandó mérkőzés rendkívül izgalmas volt, az FTC-nek végig megvolt az esélye, hogy kicsikarja a hosszabbítást, de a szerencse nem pártolta ezen a napon a zöld-fehér csapatot.A Mészöly Focisuli remek játékkal úgy nyerte meg a döntőt, hogy gólt sem kapott a szintén remek erőkből álló UTE ellen.

 

Elődöntők:
Mészöly Focisuli – Soroksár 1-0
UTE – FTC Futsal 4-3

bronzmérkőzés:
Soroksár – FTC 2-1

döntő:
Mészöly Focisuli – UTE 3-0

Különdíjak:
A négyes döntő legjobb játékosa Éltes András (Mészöly Focisuli), a legjobb kapus Szabó Gábor (Mészöly Focisuli) lett.

A Mészöly Focisuli budapesti döntőt megnyerő csapata:

SZABÓ GÁBOR DEMETER
ÉLTES ANDRÁS
MAYER ZSÓFIA
KISS ZSOMBOR BÁLINT
PRETZ NORBERT
FÜZI ÁDÁM
AGOURAH MOHAMED NESET
BELÁN SÁMUEL
PAPP DÁNIEL
SZÖLLŐSSY ZSOMBOR

 

Vélemény:

Újvári Gábor (Mészöly Focisuli edzője): - A Mészöly FociSuli vezetése nagyon büszke rá, hogy két korosztályban is Budapest legjobbjai lettek a gyerekek. Játékosainknak nincs futsalos előképzettségük, de bebizonyították, hogy a jó foci teremben is hatékonyan működik. Szívben, munkában, egyéni megoldásokban remek teljesítményt nyújtottak.


Az U15-ös korosztályban 40 csapat vett részt a csoportmérkőzéseken, a középdöntőbe 6 csapat, az ASI DSE, a Városgazda UP , a Soroksár, az UTE, a Pénzügyőr SE és a Kispest SE került be. A kétszer hármas csoportokból a négyes döntőbe, az UTE, ASI DSE, a Pénzügyőr és a Városgazda UP jutott be.
A négyes döntőben a Városgazda csapata ellenálhatatlan volt, remek futsalt bemutatva magabiztosan verték ellenfeleiket. A bronzmérkőzést az ASI nyerte a kissé csalódott újpesti gárda ellen.

 

Elődöntők:
ASI DSE – Pénzügyőr SE 4-6
UTE – Városgazda UP 0-9

Bronzmérkőzés:
ASI DSE – UTE 7-1

döntő:
Pénzügyőr SE – Városgazda UP 0-9

Különdíjak:
A négyes döntő legjobb játékosa Zsigmond Rajmund (Városgazda) lett, a legjobb kapus Vincze Szabolcs (Városgazda) volt.

A Városgazda budapesti döntőt megnyerő csapata:
VINCZE SZABOLCS
KERTÉSZ BENCE
NYULI DOMONKOS
ZSIGMOND RAJMUND ZOLTÁN
ALBERT GERGŐ
TÓTH LEVENTE PÁL
BUZÁS BÁLINT
MEGYERI MÁRK
BALOGH ATTILA PÉTER
RAINER MÁTÉ

 

Vélemény:

Ughy Márk (A Városgazda UP vezetőedzője): - Egy nagyon jó szervezésű, színvonalas döntőn vettünk részt, amely jó játékvezetés mellett zajlott. Nagyon örülünk a sikerünknek. A középdöntő napján görcsösen játszottunk, ezért is sikerült nehezen a továbbjutás, viszont a döntőben játékosaim megmutatták azt, amit edzésen én sokszor láttam. Felszabadult, igazi futsal játékkal nyertük meg az elődöntőt és a döntőt. Gratulálok játékosaimnak, beérett a munka gyümölcse, kíváncsian várjuk az országos folytatást!

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Véget értek a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna selejtezői

2018-12-17 09:25:04

Véget értek a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna selejtezői

A középdöntővel majd a döntővel folytatódik január 5-én és 6-án a BLSZ Téli Teremtorna.

Bajnokság
Budapesti játékvezetők téli továbbképzése

2018-12-10 13:24:35

Budapesti játékvezetők téli továbbképzése

A BLSZ JB téli elméleti továbbképzéseit 2019. február 10-én (vasárnap) tartjuk a BLSZ Curia utcai székházában (1053. Budapest, Curia utca 3. - Kapcsos Lajosné terem). A továbbképzés pontos beosztását 2019. január 10-ig kiküldjük.

Bajnokság
Kreditpontos képzés

2018-12-04 09:07:39

Kreditpontos képzés

Bajnokság
Öregfiúk, Old Boys, Veterán teremtorna

2018-12-03 15:45:04

Öregfiúk, Old Boys, Veterán teremtorna

Tájékoztató a BLSZ 2018/19 Téli Öregfiúk, Old Boys, Veterán Teremlabdarúgó Tornáról

Szponzorok