Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

2018. június. 18., 15:35   |    

Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

Remek eredménnyel zárta budapesti 16 éves labdarúgó válogatottunk az idei 4 város tornáját. A III. Kerületi TVE Sporttelepén három nap leforgása alatt hat nagyszerű, eseménydús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel megérdemelten léphetett fel a dobogó második helyére.


A közel 400 sportolót megmozgató versenysorozaton Budapest, Ljubljana, Bratislava és Zagreb u-16-os korosztályú versenyzői mérhették össze erejüket labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, atlétika, röplabda és kézilabda sportágakban. Budapest 6. alkalommal rendezte meg a 4 város tornáját és a korábbi évekhez hasonlóan csapataink idén is jól szerepeltek, olyannyira, hogy az összesített versenyben fővárosunk vehette át Zágrábtól a vándorserleget. Jövőre Szlovákiába lesz a sportesemény.


A budapesti U16-os labdarúgó válogatott kerete: Szabó Bence, Hollóköy Ádám, Bederna Benjamin, Bónus Marcell, Bálint Marcell, Bacsa Dominik, Major Ernő, Egressy Máté, Takács Bence, Béres Dávid, Knoch Tamás, Ancsin Krisztián, Jablko-Salamon Javier, Tamás Dávid, Puskás Bendegúz László, Buzás László Edzők: Steer Ferenc, Spekner Szilárd, Technikai vezető: Bodnár Dániel


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Átigazolási tájékoztató

2018-06-25 11:57:12

Átigazolási tájékoztató

Bajnokság
Budapest Kupa nevezés

2018-06-18 13:11:34

Budapest Kupa nevezés

A 2018/2019-es Budapest Kupára a nevezést a bajnokságokhoz hasonlóan szintén az IFA rendszeren keresztül kell beadni. A határidő 2018 július 2. A BLSZ I-es és BLSZ II-es csapatok számára a nevezés kötelező. A kupába tartalékcsapatok nem nevezhetnek.

Bajnokság
Budapest megnyerte a komáromi tornát!

2018-06-11 08:11:59

Budapest megnyerte a komáromi tornát!

Az MLSZ Komárom-Esztergom megyei Igazgatóságának szervezésében Budapest, Fejér megye és Komárom-Esztergom megye amatőr válogatottjainak részvételével 2018. június 9-én régiós torna került megrendezésre. Budapest válogatottja a korábbi edzőmeccseket követően a torna hetében két edzéssel készült fel. Amúgy is összeszedett csapatunk ennek is köszönhetően nagyon egyégesen várta a mérkőzéseket, amely egység eredményre is vezetett.

Szponzorok