Budapesti siker a Sípmester Fesztiválon!

2016. január. 11., 14:40   |    

Budapesti siker a Sípmester Fesztiválon!

Az ezúttal Kaposváron, 11. alkalommal megrendezett Országos Sípmester Fesztiválon ismét 19 megye és Budapest válogatottja küzdött meg egymással két napon keresztül. Budapest kisebb meglepetésre a szombati csoportküzdelmek során bejutott a legjobb nyolc közé, és vasárnap ha már ott volt, meg is nyerte a rangos tornát!

A szombati csoportküzdelmek után vasárnap a nyolc között először Baranya megye legjobban futballozó játékvezetőivel mérte össze erejét Budapest válogatottja. Az izgalmas, de gólnélküli találkozó büntetőkkel zárult, a párbajt 4-2-re nyerte a fővárosi csapat. Az elődöntő következett, amely során Budapest 3-0-ra verte Győr-Moson-Sopron megye játékvezetőit, a gólokat Urgyán Antal, Práth Dávid és Farkas Tibor szerezte. A másik elődöntőben Békés  két góllal nyert Komárom-Esztergom ellen, így Békés megye – Budapest finálé következhetett. A döntő érdekessége, hogy már a második percben kialakult a végeredmény. Urgyán Antal góljával szerzett vezetést, a budapesti csapat, amely ezek után ismét megmutatta, hogy hogyan kell védekezni, mert hiába támadott Békés - a végén már a kapusukat is mezőnyjátékosra váltva - Berényi Tamás kapuját nem tudták bevenni. Nem is csoda, hiszen Berényi Tamás a torna legjobb kapusa lett! A díjakat Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere, Bogyay Zoltán, az MLSZ Baranya Megyei Igazgatója, Hanacsek Attila, az MLSZ JB alelnöke és Fodor Gyula, az MLSZ somogyi JB-elnöke adták át. Az MLSZ Budapesti Igazgatóság játékvezető válogatottja: Nyerges Zsolt, Berényi Tamás, Bereczki Miklós, Farkas Tibor, Práth Dávid, Káprály Mihály, Miavecz Péter, Farkas Mátyás, Fodor Bence, Rábel Alfréd, Szőts Gergely, Urgyán Antal szakmai stáb: Stamler Péter vezetőedző Hidasi Gyula technikai vezető Kovács Imre technikai vezető Vad II. István    mentális tréner

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok