Budapesti sikerek országos utánpótlás futsalban!

2018. május. 29., 15:29   |    

Budapesti sikerek országos utánpótlás futsalban!

Nagy sikert ért el két budapesti egyesület az országos utánpótlás futsal bajnokságban. A Mészöly Focisuli az U11-es korosztályban 370 csapat közül lett első, a Városgazda Utánpótlás Akadémia az U15-ös korosztályban 325 résztvevő közül nyert ezüstérmet!

A Mészöly Focisuli május 27-én a négyes döntő elődöntőjében 11-1-re verte a Siófoki Bányászt, a döntőben pedig 4-1-re nyert a Veszprém ellen!

"Örömmel konstatáltuk, hogy elsősorban nagy pályára berendezkedett keretünk rögtön az első évünkben, amikor elindultunk a futsal bajnokságban rögtön versenyképes volt, és ilyen szép sikert ért el. Nagy kirándulás volt számunkra ez a futsalban, és gratulálok a szép meneteléshez a játékosainknak. Nem feledkezhetünk meg a többi korosztályban elindult csapatainkról sem, akik szintén remekül szerepeltek – mondta Újvári Gábor a Mészöly Focisuli szakmai alelnöke."

 

A szintén május 27-i  U15-ös négyes döntőben a Városgazda először 1-0-ra legyőzte az Illés Alapítványt, majd a döntőben sok helyzetet kidolgozva, de kihagyva 1-0-ra veszített a Győri ETO futsalosai ellen.

„A legjobb négybe jutottunk, ahol az ország három legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisával nézhetett farkasszemet a mindössze 3 éves Akadémiánk – kezdte Szabó László a Városgaza UP Akadémia szakosztályvezetője. - Szakemberek és laikusok is egyetértettek abban, hogy fiaink igazi futsalt játszanak és nagy jövő áll előttünk a sportágban. Edzőink kapásból nem tudnák megmondani, hogy hányszor ment oda gratulálni egy-egy kolléga azzal, hogy a legjobb csapat vagyunk, akikkel eddig együtt játszhattak. Ez után kérdezzük meg miért az ezüst? Leginkább azért, mert valakinek azt is meg kell kapnia. Játék alapján a csapat aranyat érdemelt volna. A helyzetek? Látta minden rajongó a BL döntőt. Nos! Vannak, hogy kimaradnak, vannak, hogy bemennek. Srácaink szétforgácsolták a kapufát a lövéseikkel, de valamiért a kapu lett a mumusunk a Final Four napján. 1 góllal kerültünk a döntőbe és 1 góllal kaptunk ki ott. Megvertük az Illés Akadémiát, majd kikaptunk az ETO-tól. Büszkék lehetünk fiainkra. Büszkék lehetünk szakmai stábunkra. Gratulálunk Gyerekek!"


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Véget értek a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna selejtezői

2018-12-17 09:25:04

Véget értek a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna selejtezői

A középdöntővel majd a döntővel folytatódik január 5-én és 6-án a BLSZ Téli Teremtorna.

Bajnokság
Budapesti játékvezetők téli továbbképzése

2018-12-10 13:24:35

Budapesti játékvezetők téli továbbképzése

A BLSZ JB téli elméleti továbbképzéseit 2019. február 10-én (vasárnap) tartjuk a BLSZ Curia utcai székházában (1053. Budapest, Curia utca 3. - Kapcsos Lajosné terem). A továbbképzés pontos beosztását 2019. január 10-ig kiküldjük.

Bajnokság
Kreditpontos képzés

2018-12-04 09:07:39

Kreditpontos képzés

Bajnokság
Öregfiúk, Old Boys, Veterán teremtorna

2018-12-03 15:45:04

Öregfiúk, Old Boys, Veterán teremtorna

Tájékoztató a BLSZ 2018/19 Téli Öregfiúk, Old Boys, Veterán Teremlabdarúgó Tornáról

Szponzorok