Budapesti sikerek országos utánpótlás futsalban!

2018. május. 29., 15:29   |    

Budapesti sikerek országos utánpótlás futsalban!

Nagy sikert ért el két budapesti egyesület az országos utánpótlás futsal bajnokságban. A Mészöly Focisuli az U11-es korosztályban 370 csapat közül lett első, a Városgazda Utánpótlás Akadémia az U15-ös korosztályban 325 résztvevő közül nyert ezüstérmet!

A Mészöly Focisuli május 27-én a négyes döntő elődöntőjében 11-1-re verte a Siófoki Bányászt, a döntőben pedig 4-1-re nyert a Veszprém ellen!

"Örömmel konstatáltuk, hogy elsősorban nagy pályára berendezkedett keretünk rögtön az első évünkben, amikor elindultunk a futsal bajnokságban rögtön versenyképes volt, és ilyen szép sikert ért el. Nagy kirándulás volt számunkra ez a futsalban, és gratulálok a szép meneteléshez a játékosainknak. Nem feledkezhetünk meg a többi korosztályban elindult csapatainkról sem, akik szintén remekül szerepeltek – mondta Újvári Gábor a Mészöly Focisuli szakmai alelnöke."

 

A szintén május 27-i  U15-ös négyes döntőben a Városgazda először 1-0-ra legyőzte az Illés Alapítványt, majd a döntőben sok helyzetet kidolgozva, de kihagyva 1-0-ra veszített a Győri ETO futsalosai ellen.

„A legjobb négybe jutottunk, ahol az ország három legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisával nézhetett farkasszemet a mindössze 3 éves Akadémiánk – kezdte Szabó László a Városgaza UP Akadémia szakosztályvezetője. - Szakemberek és laikusok is egyetértettek abban, hogy fiaink igazi futsalt játszanak és nagy jövő áll előttünk a sportágban. Edzőink kapásból nem tudnák megmondani, hogy hányszor ment oda gratulálni egy-egy kolléga azzal, hogy a legjobb csapat vagyunk, akikkel eddig együtt játszhattak. Ez után kérdezzük meg miért az ezüst? Leginkább azért, mert valakinek azt is meg kell kapnia. Játék alapján a csapat aranyat érdemelt volna. A helyzetek? Látta minden rajongó a BL döntőt. Nos! Vannak, hogy kimaradnak, vannak, hogy bemennek. Srácaink szétforgácsolták a kapufát a lövéseikkel, de valamiért a kapu lett a mumusunk a Final Four napján. 1 góllal kerültünk a döntőbe és 1 góllal kaptunk ki ott. Megvertük az Illés Akadémiát, majd kikaptunk az ETO-tól. Büszkék lehetünk fiainkra. Büszkék lehetünk szakmai stábunkra. Gratulálunk Gyerekek!"


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

2018-06-18 15:35:26

Budapesti labdarúgó ezüst a 4 város tornáján

Remek eredménnyel zárta budapesti 16 éves labdarúgó válogatottunk az idei 4 város tornáját. A III. Kerületi TVE Sporttelepén három nap leforgása alatt hat nagyszerű, eseménydús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel megérdemelten léphetett fel a dobogó második helyére.

Bajnokság
Budapest Kupa nevezés

2018-06-18 13:11:34

Budapest Kupa nevezés

A 2018/2019-es Budapest Kupára a nevezést a bajnokságokhoz hasonlóan szintén az IFA rendszeren keresztül kell beadni. A határidő 2018 július 2. A BLSZ I-es és BLSZ II-es csapatok számára a nevezés kötelező. A kupába tartalékcsapatok nem nevezhetnek.

Bajnokság
Budapest megnyerte a komáromi tornát!

2018-06-11 08:11:59

Budapest megnyerte a komáromi tornát!

Az MLSZ Komárom-Esztergom megyei Igazgatóságának szervezésében Budapest, Fejér megye és Komárom-Esztergom megye amatőr válogatottjainak részvételével 2018. június 9-én régiós torna került megrendezésre. Budapest válogatottja a korábbi edzőmeccseket követően a torna hetében két edzéssel készült fel. Amúgy is összeszedett csapatunk ennek is köszönhetően nagyon egyégesen várta a mérkőzéseket, amely egység eredményre is vezetett.

Bajnokság
Csütörtökön indul a 4 város tornája Budapesten!

2018-06-10 11:58:39

Csütörtökön indul a 4 város tornája Budapesten!

Már csak pár nap és kezdetét veszi az idei 4 Város Tornája Budapesten. Zágráb után idén Budapest ad otthont a minden évben megrendezésre kerülő 4Város tárnájának u16-os korosztályban. A nemzetközi tornán vendégül látjuk Bratislava, Ljubljana és Zágráb akadémista csapatait. A négy válogatott a három játéknap során hat mérkőzésen mérheti össze erejét. Az MLSZ Budapesti Igazgatósága két kiválasztót és két edzőmérkőzést szervezett a magyar csapat számára. A végleges Budapest válogatott keretet Steer Ferenc és Spekner Szilárd edzők a torna előtti három napos edzőtábor után fogják kihirdetni.

Szponzorok