Budapesti sikerek országos utánpótlás futsalban!

2018. május. 29., 15:29   |    

Budapesti sikerek országos utánpótlás futsalban!

Nagy sikert ért el két budapesti egyesület az országos utánpótlás futsal bajnokságban. A Mészöly Focisuli az U11-es korosztályban 370 csapat közül lett első, a Városgazda Utánpótlás Akadémia az U15-ös korosztályban 325 résztvevő közül nyert ezüstérmet!

A Mészöly Focisuli május 27-én a négyes döntő elődöntőjében 11-1-re verte a Siófoki Bányászt, a döntőben pedig 4-1-re nyert a Veszprém ellen!

"Örömmel konstatáltuk, hogy elsősorban nagy pályára berendezkedett keretünk rögtön az első évünkben, amikor elindultunk a futsal bajnokságban rögtön versenyképes volt, és ilyen szép sikert ért el. Nagy kirándulás volt számunkra ez a futsalban, és gratulálok a szép meneteléshez a játékosainknak. Nem feledkezhetünk meg a többi korosztályban elindult csapatainkról sem, akik szintén remekül szerepeltek – mondta Újvári Gábor a Mészöly Focisuli szakmai alelnöke."

 

A szintén május 27-i  U15-ös négyes döntőben a Városgazda először 1-0-ra legyőzte az Illés Alapítványt, majd a döntőben sok helyzetet kidolgozva, de kihagyva 1-0-ra veszített a Győri ETO futsalosai ellen.

„A legjobb négybe jutottunk, ahol az ország három legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisával nézhetett farkasszemet a mindössze 3 éves Akadémiánk – kezdte Szabó László a Városgaza UP Akadémia szakosztályvezetője. - Szakemberek és laikusok is egyetértettek abban, hogy fiaink igazi futsalt játszanak és nagy jövő áll előttünk a sportágban. Edzőink kapásból nem tudnák megmondani, hogy hányszor ment oda gratulálni egy-egy kolléga azzal, hogy a legjobb csapat vagyunk, akikkel eddig együtt játszhattak. Ez után kérdezzük meg miért az ezüst? Leginkább azért, mert valakinek azt is meg kell kapnia. Játék alapján a csapat aranyat érdemelt volna. A helyzetek? Látta minden rajongó a BL döntőt. Nos! Vannak, hogy kimaradnak, vannak, hogy bemennek. Srácaink szétforgácsolták a kapufát a lövéseikkel, de valamiért a kapu lett a mumusunk a Final Four napján. 1 góllal kerültünk a döntőbe és 1 góllal kaptunk ki ott. Megvertük az Illés Akadémiát, majd kikaptunk az ETO-tól. Büszkék lehetünk fiainkra. Büszkék lehetünk szakmai stábunkra. Gratulálunk Gyerekek!"


Címkék:

További hírek

Bajnokság
MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL Budapesten

2018-10-11 15:17:42

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL Budapesten

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívüli – „Amatőr labdarúgó sportszervezői” tanfolyamot indít Budapesten.

Bajnokság
Kreditpontos képzés Budapesten

2018-10-10 09:14:11

Kreditpontos képzés Budapesten

A Labdarúgó Stílusképző Akadémia szervezésében 2018.október 22-én Budapesten MLSZ Licencmegújító kreditpontos képzésre kerül sor.

Bajnokság
Jelentkezz Játékvezetőnek!

2018-09-28 08:16:27

Jelentkezz Játékvezetőnek!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága idén is megrendezi alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamát.

Bajnokság
A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

2018-09-13 10:58:53

A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Versenybizottsága kisorsolta a Budapest Kupa 2. fordulójának párosításait. A mérkőzések hivatalos játéknapja: 2018. szeptember 19-20.

Szponzorok