Defibrillátor pályázat

2018. február. 19., 14:39   |    

Defibrillátor pályázat

A Magyar Labdarúgó Szövetség defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdet, amely célja életmentő eszközök beszerzésének támogatása az amatőr csapatok részére.

A pályázat felhívása és útmutatója, valamint a benyújtandó pályázat adatlap a hír alján letölthető!

Pályázati időszak: 2018. február 19. – március 19.
Pályázat benyújtása: kizárólag elektronikusan a budapest@mlsz.hu email címre való megküldéssel 2018.03.19-ig
Hiánypótlás: nincs lehetőség
Pályázhat: Önkormányzat vagy sportszervezet
Becsült pályázati önrész: bruttó 50.000.- Ft
Eszköz üzemelés: 15 év (utána a sportszervezet/önkormányzat birtokába kerül)

A defibrillátor átadását megelőzően a nyertes pályázó képviseletében minimum egy főnek rendelkeznie kell BLS (basic life support) tanfolyami képesítéssel.

A BLS (basic life support) tanfolyamon történő részvételt a nyertes pályázó három féle
módon teljesítheti:

  1. A pályázat benyújtásakor legalább 1 fő már rendelkezik a tanfolyamot igazoló dokumentummal, és a pályázati adatlapon erről nyilatkozik. Ebben az esetben nem kell további képzésen részt venni.
  2. A megfelelő bizonyítvánnyal nem rendelkező minimum egy, maximum két fő részt vesz az MLSZ által biztosított tanfolyamon. A tanfolyam díját az MLSZ a támogatásból biztosítja. A képzés helyszínéről és időpontjáról a megyei igazgatóság elektronikus levélben előzetes értesítést küld a pályázati adatlapon szereplő kapcsolattartónak. A képzésen történő részvétel feltétele az önerő átutalása.
  3. Amennyiben a pályázati adatlapon megjelölt, a képzésben érintett egy vagy két fő igazoltan nem tud részt venni az MLSZ által biztosított képzésen, akkor a nyertes pályázó saját erőből, a támogatás odaítéléséről szóló értesítés kiküldését követő 90 naptári napon belül minimum 1 főnek megszervezi és finanszírozza a szükséges tanfolyam költségét, valamint a tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítványt a megyei igazgatónak bemutatja.

 Fotó: (illusztráció: healthcentral.com)


Letölthető dokumentumok


További hírek

Közérdekű
Országos Pályaépítési Program pályázati határideje meghosszabbításra került!

2018-08-10 10:55:59

Országos Pályaépítési Program pályázati határideje meghosszabbításra került!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül ismét lehetőség nyílik Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek pályák építésére pályázni oly módon, hogy a beruházások költségeiből a 70%-ot TAO forrásból, a maradék 30%-ot pedig önerőből kell előteremtenie a pályázónak.

Közérdekű
Könyvbemutatót tartott a BLSZ

2018-07-23 12:39:11

Könyvbemutatót tartott a BLSZ

2018. július 19-én könyvbemutatóra került sor az MLSZ Budapesti Igazgatóságán, a meghívottaknak Varga Ferenc: A budapesti amatőr labdarúgás története című BLSZ megbízásából készült könyvéről tartottak hangulatos előadást

Közérdekű
TAO TÁJÉKOZTATÓANYAG

2018-04-19 12:33:00

TAO TÁJÉKOZTATÓANYAG

Közérdekű
TAO 201819 Sportfejlesztési program tájékoztató
Szponzorok