Dobogó közelbe a Budafok LC

2015. május. 18., 10:10   |    

Dobogó közelbe a Budafok LC

Sikeres a tavasz a BLSZ I. osztályban a Budafok LC együttesének, immár kilenc forduló óta veretlenek. Ennek a szép sorozatnak a mérlege hét győzelem és két döntetlen.

Sikeres a tavasz a BLSZ I. osztályban a Budafok LC együttesének, immár kilenc forduló óta veretlenek. Ennek a szép sorozatnak a mérlege hét győzelem és két döntetlen. A 27. fordulóban a budafokiak a Ferencvárosi FC vendégei voltak, és magabiztosan nyertek (2-4). Fekete Máté szerzett vezetést, majd következett Orbán Levente mesterhármasa. Az FFC a hajrában szépített Balló Harold góljaival. A Budafok ezzel a győzelemmel már csak két ponttal van lemaradva a dobogóról.
A Fővárosi Vízművek fontos győzelmet aratott a 43. sz. Építők ellen (1-0), és ezzel fellélegezhet. A Kelen – Testvériség összecsapás a vendégek sikerét hozta (0-3), és a Kelen helyzete egyre nehezebb. A Kelenhez hasonlóan nehéz helyzetben van az RTK-VASLÓ is, mert ebben a fordulóban a RAFC otthonában szenvedett vereséget (1-0), és csökkent az esély a kiesés elkerülésére. A RAFC három pontot jelentő gólját Berndt András szerezte, aki immár 15 gólos.
Magára talált a Szent Pál Akadémia együttese, az egy héttel korábbi siker, az Ikarus BSE legyőzése után most a Voyage vendégeként szereztek újabb három pontot (0-2). A listavezető Pénzügyőr fölényes győzelmet aratott a Hegyvidék ellen (5-1). A dobogós helyeken álló Ikarus BSE és a THSE-Sashalom találkozóján az Ikarus diadalmaskodott (2-1).
Elmaradt a KISE – Unione FC mérkőzés, mert eltörött a kapufa, így a pálya játékra alkalmatlan volt.
Lázár L.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok