Döntetlent hozott a bronzra hajtók meccse!

2015. május. 21., 13:39   |    

Döntetlent hozott a bronzra hajtók meccse!

Gondolatban – ahogy az a halasztott meccsek esetében szokás - a Csep-Gól és a BVSC is bekalkulálta magának a három pontot közös pótolt mérkőzésük előtt, ez nem is csoda, hiszen ahhoz, hogy valamelyikük esetleg megelőzze a harmadik helyen álló MAFC-ot minden pontra nagy szükségük volt. Végül döntetlen lett a találkozó, amely így egyértelműen a csepelieknek, és a MAFC-nak kedvez. A versengés eddigi eseményei alapján, véleményünk szerint bármi megtörténhet még, és a legnagyobb esély arra van, hogy az utolsó fordulóban fog majd eldőlni, hogy a három csapat közül melyik végez a harmadik helyen.

  Csep-Gól FC - BVSC-Zugló 1-1 BLSZ2. A 21. fordulóból pótolt találkozó A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT! A meccs kevés helyzettel kezdődött, úgy tűnt, hogy kivárásra játszanak a csapatok. Az első veszélyes lehetőség Szász Marcellé volt, félóra után 18 méterről kevéssel lőtt a jobb kapufa mellé. Aztán a 36. percben a mérkőzés képe alapján váratlanul, de egyáltalán nem érdemtelenül vezetést szereztek a csepeliek. Egy szép támadás végén Makó Zsolt rúgta el 12 méterről a labdát Károlyi Dávid mellett. Szép befejezés volt. 1-0  A gól után ismét Szász Marcell lőtt kevéssel a kapu mellé, de a szünetig maradt a hazai előny.

A második félidő BVSC-lehetőségekkel indult, de a gyors egyenlítés nem akart megszületni.

Az iram látványosat javult, a vendégeket sürgette az idő, és mentek is előre, teret adva a Csep-Gól veszélyes kontráinak. A 79. percben végül a zuglói gól jött össze, egy szép támadás végén Bódizs Milán egy jobb oldali beadás után lőtt 6 méterről a kapuba. 1-1 A hajrá remek volt, küzdelem, izgalom, és rohanás. A 84. percben a szép számban kilátogató csepeli szurkolók majdnem lefordultak az egyre csinosabb lelátóról. Bódizs Milán 14 méterről telibe találta a felső kapufát, a kipattanót pedig Turcsán Richárd jó helyzetből fölé fejelte. Nem sok hiányzott a BVSC-fordításához, de végül maradt az 1-1!

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok