Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

2018. augusztus. 15., 18:58   |    

Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

Nagy létszámban képviseltették magukat a csapatok az MLSZ Budapesti Igazgatóság évadnyitó értekezletén, amely jó hangulatban zajlott.

 

Jó hangulatban telt a BLSZ évadnyitó értekezlete, amelyre augusztus 14-én, kedden került sor. Az esemény az MLSZ küldöttek megválasztásával kezdődött, az egyesületek Gundel Takács Gábor társadalmi elnököt és Bodoki Józsefet, a Versenybizottság elnökét választották meg küldöttnek. Az esemény egy hangulatos videóval folytatódott, az elmúlt év nagy góljaiból láthattak válogatást a résztvevők. Az ünnepélyes hangulat tovább tartott, a BLSZ és a Pestifoci.hu közösen díjazta az elmúlt év felnőtt gólkirályait. Ezután a Csillaghegyi MTE elnökét is megtisztelte az Igazgatóság, Boldizsár Imrének 70. születésnapja alkalmából történt ajándékozását vastaps kísérte a teremben.

A Budapest Kupa sorsolása következett, az oldalon megtalálhatóak a kihúzott párosítások.

A sorsolás után Bodoki József mondta el, hogyan alakult a BLSZ mezőnye ebben az évben, valamint külön köszöntötte az új és régi-új csapatokat. Lovász Tamás István igazgató ezt követően az Igazgatóság felépítéséről, a legfontosabb szabályokról, szabályváltozásokról beszélt, majd Juhos Attila JV elnök osztotta meg a játékvezetéssel kapcsolatos legfrissebb információkat.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

2018-09-13 10:58:53

A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Versenybizottsága kisorsolta a Budapest Kupa 2. fordulójának párosításait. A mérkőzések hivatalos játéknapja: 2018. szeptember 19-20.

Bajnokság
Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

2018-09-12 13:04:02

Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága újra szakmai napot tart. A májusi szép számú közönség előtt megtartott eseményhez hasonlóan ismét két közismert előadóval találkozhatnak azok, akik az ingyenes rendezvényre regisztrálnak. Először Gellei Imre tart előadást a magyar edzők helyzete címmel, majd Kovács Szilveszter beszél az európai utánpótlás nevelés irányairól. Minden érdeklődőt szeretettel vár az Igazgatóság, viszont a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bajnokság
Futsal Játékvezetői Tanfolyam

2018-09-03 13:10:00

Futsal Játékvezetői Tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság alapfokú futsal játékvezetői tanfolyamot indít.

Bajnokság
A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

2018-08-15 21:49:11

A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

Véget ért a Magyar Kupa BLSZ-es szakasza, a Fővárosi Vízművek SK, az 1908 SZAC Budapest és a BVSC jutott be a 6. fordulóba. Ebben a körben már az NB1-es, NB2-es és NB3-as csapatok is ott lesznek.

Szponzorok