Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

2018. augusztus. 15., 18:58   |    

Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

Nagy létszámban képviseltették magukat a csapatok az MLSZ Budapesti Igazgatóság évadnyitó értekezletén, amely jó hangulatban zajlott.

 

Jó hangulatban telt a BLSZ évadnyitó értekezlete, amelyre augusztus 14-én, kedden került sor. Az esemény az MLSZ küldöttek megválasztásával kezdődött, az egyesületek Gundel Takács Gábor társadalmi elnököt és Bodoki Józsefet, a Versenybizottság elnökét választották meg küldöttnek. Az esemény egy hangulatos videóval folytatódott, az elmúlt év nagy góljaiból láthattak válogatást a résztvevők. Az ünnepélyes hangulat tovább tartott, a BLSZ és a Pestifoci.hu közösen díjazta az elmúlt év felnőtt gólkirályait. Ezután a Csillaghegyi MTE elnökét is megtisztelte az Igazgatóság, Boldizsár Imrének 70. születésnapja alkalmából történt ajándékozását vastaps kísérte a teremben.

A Budapest Kupa sorsolása következett, az oldalon megtalálhatóak a kihúzott párosítások.

A sorsolás után Bodoki József mondta el, hogyan alakult a BLSZ mezőnye ebben az évben, valamint külön köszöntötte az új és régi-új csapatokat. Lovász Tamás István igazgató ezt követően az Igazgatóság felépítéséről, a legfontosabb szabályokról, szabályváltozásokról beszélt, majd Juhos Attila JV elnök osztotta meg a játékvezetéssel kapcsolatos legfrissebb információkat.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

2019-01-22 17:06:00

Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2019-ben is mindhárom Öregfiúk korosztályban megrendezi a téli teremtornát! Az OldBoys és a Veterán csapatok február 2-án kezdik meg a szereplést, míg az Öregfiúk mezőnye február 3-án méri össze erejét először a csoportmérkőzések során.

Bajnokság
A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

2019-01-21 15:20:00

A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2019. január 19-én és 20-án került megrendezésre 8 csapat részvételével a BLSZ Női Téli Teremtorna. A két napos rendezvény a már megszokott remek hangulatban zajlott, viszont meglepetés nem született, ismét a Metis első csapata lett a tornagyőztes, a második csapata a harmadik, közéjük pedig ezüstérmesként ezúttal a jó erőkből álló Kormányőr tudott bekerülni.

Bajnokság
A BLSZ Női Teremtorna eredményei

2019-01-11 12:46:44

A BLSZ Női Teremtorna eredményei

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság 2019. január 19-én és január 20-án a Budafoki MTE Sportcsarnokában rendezte meg a hagyományos BLSZ Női Téli Teremtornát!

Bajnokság
Átigazolási tájékoztató /2019 tél/
Szponzorok