Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

2018. augusztus. 15., 18:58   |    

Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

Nagy létszámban képviseltették magukat a csapatok az MLSZ Budapesti Igazgatóság évadnyitó értekezletén, amely jó hangulatban zajlott.

 

Jó hangulatban telt a BLSZ évadnyitó értekezlete, amelyre augusztus 14-én, kedden került sor. Az esemény az MLSZ küldöttek megválasztásával kezdődött, az egyesületek Gundel Takács Gábor társadalmi elnököt és Bodoki Józsefet, a Versenybizottság elnökét választották meg küldöttnek. Az esemény egy hangulatos videóval folytatódott, az elmúlt év nagy góljaiból láthattak válogatást a résztvevők. Az ünnepélyes hangulat tovább tartott, a BLSZ és a Pestifoci.hu közösen díjazta az elmúlt év felnőtt gólkirályait. Ezután a Csillaghegyi MTE elnökét is megtisztelte az Igazgatóság, Boldizsár Imrének 70. születésnapja alkalmából történt ajándékozását vastaps kísérte a teremben.

A Budapest Kupa sorsolása következett, az oldalon megtalálhatóak a kihúzott párosítások.

A sorsolás után Bodoki József mondta el, hogyan alakult a BLSZ mezőnye ebben az évben, valamint külön köszöntötte az új és régi-új csapatokat. Lovász Tamás István igazgató ezt követően az Igazgatóság felépítéséről, a legfontosabb szabályokról, szabályváltozásokról beszélt, majd Juhos Attila JV elnök osztotta meg a játékvezetéssel kapcsolatos legfrissebb információkat.


További hírek

Bajnokság
Futsal tájékoztató

2024-07-17 16:03:38

Futsal tájékoztató

Megnyílt a Férfi NB III Futsal és a Női NB II Futsal bajnokságok nevezési felülete, amelyekre 2024. augusztus 2. (péntek) éjfélig lehet nevezni az MLSZ elektronikus ügyintézési rendszerén keresztül (IFA).

Bajnokság
Ezüstérmes lett a Budapest válogatott a 4 főváros tornáján

2024-07-09 12:35:16

Ezüstérmes lett a Budapest válogatott a 4 főváros tornáján

2024. július 4-7. között került megrendezésre a hagyományos 4 Főváros Tornája, melynek 2024-ben Budapest adott otthont. A házigazda mellet, Zágráb, Pozsony és Ljubljana régiós válogatottjai mérhették össze tudásukat hat sportágban, köztük labdarúgásban is.

Bajnokság
Gyász: 65 éves korában elhunyt Ferenczi Attila

2024-07-05 12:19:49

Gyász: 65 éves korában elhunyt Ferenczi Attila

65 éves korában elhunyt Ferenczi Attila edző, magyar labdarúgó- és általános sportjátékelméleti szakíró.

Bajnokság
MLSZ Grassroots Alap tanfolyam

2024-07-05 10:06:34

MLSZ Grassroots Alap tanfolyam

Az MLSZ Edzőképzési Intézete MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet a 2024-es szezon őszi félévében.

Szponzorok