Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

2018. augusztus. 15., 18:58   |    

Évadnyitót tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

Nagy létszámban képviseltették magukat a csapatok az MLSZ Budapesti Igazgatóság évadnyitó értekezletén, amely jó hangulatban zajlott.

 

Jó hangulatban telt a BLSZ évadnyitó értekezlete, amelyre augusztus 14-én, kedden került sor. Az esemény az MLSZ küldöttek megválasztásával kezdődött, az egyesületek Gundel Takács Gábor társadalmi elnököt és Bodoki Józsefet, a Versenybizottság elnökét választották meg küldöttnek. Az esemény egy hangulatos videóval folytatódott, az elmúlt év nagy góljaiból láthattak válogatást a résztvevők. Az ünnepélyes hangulat tovább tartott, a BLSZ és a Pestifoci.hu közösen díjazta az elmúlt év felnőtt gólkirályait. Ezután a Csillaghegyi MTE elnökét is megtisztelte az Igazgatóság, Boldizsár Imrének 70. születésnapja alkalmából történt ajándékozását vastaps kísérte a teremben.

A Budapest Kupa sorsolása következett, az oldalon megtalálhatóak a kihúzott párosítások.

A sorsolás után Bodoki József mondta el, hogyan alakult a BLSZ mezőnye ebben az évben, valamint külön köszöntötte az új és régi-új csapatokat. Lovász Tamás István igazgató ezt követően az Igazgatóság felépítéséről, a legfontosabb szabályokról, szabályváltozásokról beszélt, majd Juhos Attila JV elnök osztotta meg a játékvezetéssel kapcsolatos legfrissebb információkat.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Kreditpontos képzés lesz Budapesten

2018-11-07 09:22:32

Kreditpontos képzés lesz Budapesten

A Labdarúgó Stílusképző Akadémia 2018. november 12-én Budapesten ismét kreditpontos képzést tart KLUBKULTÚRA KIALAKÍTÁSA MEGYEI SZINTŰ CSAPATOKNÁL címmel.

Bajnokság
November 13-án BLSZ UP Futsal Értekezlet

2018-11-05 09:19:56

November 13-án BLSZ UP Futsal Értekezlet

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2018. november 13-án 17:30-tól Utánpótlás Futsal egyeztető értekezletet tart a téli szünetben megrendezésre kerülő Országos Futsal bajnokságba benevezett BLSZ-es csapatok számára. helyszín: az MLSZ Budapesti Igazgatóság hivatala (V. kerület Curia utca 3. alagsori nagyterem)

Bajnokság
Ingyenes MLSZ Grassroots Önkéntes szervezői  tanfolyam indul Budapesten

2018-10-24 14:44:06

Ingyenes MLSZ Grassroots Önkéntes szervezői tanfolyam indul Budapesten

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – „Grassroots szervező” tanfolyamot indít Budapest megyében.

Bajnokság
November 16-ig lehet nevezni a BLSZ Felnőtt Téli Teremtornára!

2018-10-24 09:26:27

November 16-ig lehet nevezni a BLSZ Felnőtt Téli Teremtornára!

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága idén is megrendezi hagyományos téli felnőtt teremtornáját!

Szponzorok