Ez most nem jött be! Fejér megye ellen kikapott a Budapest válogatott

2018. december. 03., 13:35   |    

Ez most nem jött be! Fejér megye ellen kikapott a Budapest válogatott

Két edzőmérkőzéssel zárta az évet a Budapest Válogatott. November 27-én A Puskás Akadémia II. ellen mindkét csapat számára hasznos mérkőzésen mindössze 2-0-s vereséget szenvedett, úgy, hogy a második félidőben gólt sem kapott. Nem rossz előjelekkel vághatott neki a budapesti csapat a Martonvásárban lejátszásra kerülő Fejér megye válogatottja elleni meccsnek. Az elmúlt évek során számos izgalmas találkozót játszott egymással a két válogatott, ezúttal azonban a vártnál könnyebb hazai siker született.

Fejér Megye – Budapest Válogatott 3-0 (2-0)
Ritzl Bence- Scheiber Bence, Lajos László, Nagy Dániel, Lóska Csaba- Balogh Péter, Csillag András - Oláh Zoltán, Ubrankovics, Bakó Krisztián - Somodi Ádám
Cserék: Marczinka Tamás, Orczi Kristóf


Fejér megye a 26. percben tizenegyesből szerezte meg a vezetést. Nagy Gergő szabálytalansága után Liak Imre magabiztosan lőtte a büntetőt.
Egy perc múlva Nagy Gergőnek majdnem megadatott, hogy javítsa a hibáját, de remek felívelése után Somodi Ádám ziccerben csak kapura tette a labdát, amiben nem volt sok erő, így könnyedén fogta azt a hazai kapus.
A 36. percben egy szép támadással tovább növelte előnyét a hazai csapat, ismét Liak Imre volt a befejező, szép cselek után balról, 13 méterről a hosszú sarokba lőtt.
A második játékrészben jobban játszott csapatunk, de a félidő elején újabb gólt szerzett a hazai csapat, ezúttal egy 22 méteres szabadrúgással sikerült bevenniük a budapesti kaput.
A továbbiakban sokat tett a Budapest Válogatott a szépítésért, de hiába próbálkozott, a gólszerzés ezúttal sem akart sikerülni.
A találkozót az ezúttal jobb csapatnak bizonyuló Fejér megye megérdemelten nyerte meg.


További hírek

Bajnokság
Az Amatőr Kupa megnyerésére készül az Unione

2024-04-17 12:52:00

Az Amatőr Kupa megnyerésére készül az Unione

Szépen szerepelt a MOL Magyar Kupában az Unione FC, három fordulón túljutva bekerült a legjobb 32-be. A sikeres menetelést ott az NB I-es Kisvárda állította meg, de így is jogot szerzett arra, hogy az Amatőr Kupa döntőjének résztvevője legyen, mint az egyik legtovább jutó amatőr csapat. A döntőre az Új Hidegkúti Nándor stadionban kerül sor április 25-én. Az esemény kapcsán Szabó Andrással az Unione FC edzőjével beszélgettünk.

Bajnokság
Gyász: Elhunyt Medák Sándor

2024-04-16 09:53:31

Gyász: Elhunyt Medák Sándor

Mély fájdalommal tudatjuk a budapesti amatőr labdarúgó közösséget, hogy életének 79. életévében elhunyt Medák Sándor az MLSZ Budapesti Igazgatóság Fegyelmi Bizottságának alelnöke.

Bajnokság
Címvédés a McDonald’s Fair Play Cup budapesti döntőjén

2024-04-15 13:48:58

Címvédés a McDonald’s Fair Play Cup budapesti döntőjén

2024. április 11-én napsütéses időben került megrendezésre a McDonald’s Fair Play Cup budapesti döntője, ahol a 125 nevezőből a legjobb 29 fiú és 6 lánycsapata léphetett pályára a Szántóföld utcai sporttelepen.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-10 10:38:07

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok