Ez most nem jött be! Fejér megye ellen kikapott a Budapest válogatott

2018. december. 03., 13:35   |    

Ez most nem jött be! Fejér megye ellen kikapott a Budapest válogatott

Két edzőmérkőzéssel zárta az évet a Budapest Válogatott. November 27-én A Puskás Akadémia II. ellen mindkét csapat számára hasznos mérkőzésen mindössze 2-0-s vereséget szenvedett, úgy, hogy a második félidőben gólt sem kapott. Nem rossz előjelekkel vághatott neki a budapesti csapat a Martonvásárban lejátszásra kerülő Fejér megye válogatottja elleni meccsnek. Az elmúlt évek során számos izgalmas találkozót játszott egymással a két válogatott, ezúttal azonban a vártnál könnyebb hazai siker született.

Fejér Megye – Budapest Válogatott 3-0 (2-0)
Ritzl Bence- Scheiber Bence, Lajos László, Nagy Dániel, Lóska Csaba- Balogh Péter, Csillag András - Oláh Zoltán, Ubrankovics, Bakó Krisztián - Somodi Ádám
Cserék: Marczinka Tamás, Orczi Kristóf


Fejér megye a 26. percben tizenegyesből szerezte meg a vezetést. Nagy Gergő szabálytalansága után Liak Imre magabiztosan lőtte a büntetőt.
Egy perc múlva Nagy Gergőnek majdnem megadatott, hogy javítsa a hibáját, de remek felívelése után Somodi Ádám ziccerben csak kapura tette a labdát, amiben nem volt sok erő, így könnyedén fogta azt a hazai kapus.
A 36. percben egy szép támadással tovább növelte előnyét a hazai csapat, ismét Liak Imre volt a befejező, szép cselek után balról, 13 méterről a hosszú sarokba lőtt.
A második játékrészben jobban játszott csapatunk, de a félidő elején újabb gólt szerzett a hazai csapat, ezúttal egy 22 méteres szabadrúgással sikerült bevenniük a budapesti kaput.
A továbbiakban sokat tett a Budapest Válogatott a szépítésért, de hiába próbálkozott, a gólszerzés ezúttal sem akart sikerülni.
A találkozót az ezúttal jobb csapatnak bizonyuló Fejér megye megérdemelten nyerte meg.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Véget értek a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna selejtezői

2018-12-17 09:25:04

Véget értek a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna selejtezői

A középdöntővel majd a döntővel folytatódik január 5-én és 6-án a BLSZ Téli Teremtorna.

Bajnokság
Budapesti játékvezetők téli továbbképzése

2018-12-10 13:24:35

Budapesti játékvezetők téli továbbképzése

A BLSZ JB téli elméleti továbbképzéseit 2019. február 10-én (vasárnap) tartjuk a BLSZ Curia utcai székházában (1053. Budapest, Curia utca 3. - Kapcsos Lajosné terem). A továbbképzés pontos beosztását 2019. január 10-ig kiküldjük.

Bajnokság
Kreditpontos képzés

2018-12-04 09:07:39

Kreditpontos képzés

Bajnokság
Öregfiúk, Old Boys, Veterán teremtorna

2018-12-03 15:45:04

Öregfiúk, Old Boys, Veterán teremtorna

Tájékoztató a BLSZ 2018/19 Téli Öregfiúk, Old Boys, Veterán Teremlabdarúgó Tornáról

Szponzorok