Két csapat még veretlen a BLSZ III. osztályban

2015. május. 15., 11:08   |    

Két csapat még veretlen a BLSZ III. osztályban

Közeledik a bajnoki év vége, de két csapat még azzal büszkélkedhet a BLSZ III. osztályban, hogy eddig nem szenvedett vereséget. Az 1. csoport élén álló veretlen Pestszentimre II. együttesének nyolc pontos az előnye a 2. helyet elfoglaló Margitsziget gárdájával szembe.

Közeledik a bajnoki év vége, de két csapat még azzal büszkélkedhet a BLSZ III. osztályban, hogy eddig nem szenvedett vereséget. Az 1. csoport élén álló veretlen Pestszentimre II. együttesének nyolc pontos az előnye a 2. helyet elfoglaló Margitsziget gárdájával szembe. Hiába lesz azonban bajnok a Pestszentimre, nem léphet magasabb osztályba, mert ott szerepel az egyesület első csapata. Nagy harc várható a 2. helyért a Margitsziget és az MFC Favorit között, de bármelyik is végez a második helyen, az sem jelent még biztos feljutást. Nekik csak akkor van esélyük, ha feltöltésre kerül sor a BLSZ II. osztályban, és ebben az esetben viszonyítani kell a másik két csoport második helyezettjével. A 2. csoportot a Pénzügyőr II. vezeti, öt pont az előnye a 33 FC előtt, de egyel kevesebb meccset játszott. Talán szorosabb lenne az állás, de a legutóbbi fordulóban a 33 FC meglepetésre vereséget szenvedett az esélytelenebb Törökbálint FC együttesétől. Ha bajnok lesz ebben a csoportban a Pénzügyőr, akkor felkerülhet a BLSZ II. osztályba, mert az egyesület első csapata az I. osztályban szerepel, és esélyes arra is, hogy ősztől NB III-as legyen. Az osztály másik veretlen csapata a Pestszentimre II. mellett a 3. csoportot vezető Hidegkút SC. Előnye tíz pont, és nehezen elképzelhető, hogy ezt a mögötte lévő csapatok közül bármelyik is ledolgozza. Ebben a csoportban a dobogó második, illetve harmadik fokáért várható nagy küzdelem a Chinoin SC, a Royal ASE, a Testvériség II. és a Piramis SE között.
Lázár L. Fotó (Hidegkút SC): Pestifoci

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok