Magyar Kupa: meglepetések után jön az utolsó BLSZ-es forduló

2018. augusztus. 13., 11:22   |    

Magyar Kupa: meglepetések után jön az utolsó BLSZ-es forduló

A Kelen magabiztosan jutott a Magyar Kupa BLSZ-es fordulóinak utolsó körébe. Már az első félidőben két gól volt a csapat előnye Marosi Krisztofer és Balogh Bence révén. Bár a második félidő elején Barabási Béla közelebb hozta az Újbudát, a hajrá előtt Balogh Bence újra betalált, és ezzel eldöntötte a meccset.

 

Meglepően könnyedén juott túl a SZAC a Testvériségen. Vecsésről igazolt új játékosuk, Kemerle Dániel kétszer is eredményes volt, mellette a rutinosabb, Gálvölgyi Márton talált még a kapuba.

 

Ki-ki meccsnek gondultuk és az is volt a BVSC-Gázgyár. Szűcs László a 77. percben szerzett vezetést a hazaiaknak, de 10 perc múlva Balló Harold ki tudott egyenlíteni, így a döntés a tizenegyesekre maradt, amelyből a zuglói csapat jött ki jobban.

 

Vécsi Gábor már a 12. percben betalált az Építők színeiben a Vízművek ellen, de a második játékrészben Peller Ákos és Bagdán Gábor góljaival a Véber György vezette Vízművek megfordította a meccset.

 

A REAC majdnem végig kézben tartotta a meccset, számos helyzetet kidolgozott az Ikarus ellen, de csak egy gólig juott, amelyet a vendég csapat egy szöglet után a 63. percben kiegyenlített. A meglepetés eredményt az Ikarus bünteőkkel való továbbjutása tette teljessé.

 

Izgalmas, és feszült mérkőzést hozott a Szent Pál és a Csep-Gól találkozója. A hazaiak remekül játszottak, de a Csep-Gólnak ennek ellenére volt esélye késői gól után az egyenlítésre, de a legnagyobb helyzeteket is képesek voltak kihagyni. Mivel az SZPA is kihagyott egy meccslabdát, a végletekig izgalmas maradt a meccs.

 

Jön a 3. forduló, amelyből a továbbjutók már NB-s csapatokkal is szembekerülhetnek:

 

Szent Pál HSE - Fővárosi Vízművek 08.14 19:30
Kelen SC -1908 SZAC Budapest 08.15 17:30
BVSC-Zugló - Ikarus BSE 08.15 19:00


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

2019-01-22 17:06:00

Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2019-ben is mindhárom Öregfiúk korosztályban megrendezi a téli teremtornát! Az OldBoys és a Veterán csapatok február 2-án kezdik meg a szereplést, míg az Öregfiúk mezőnye február 3-án méri össze erejét először a csoportmérkőzések során.

Bajnokság
A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

2019-01-21 15:20:00

A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2019. január 19-én és 20-án került megrendezésre 8 csapat részvételével a BLSZ Női Téli Teremtorna. A két napos rendezvény a már megszokott remek hangulatban zajlott, viszont meglepetés nem született, ismét a Metis első csapata lett a tornagyőztes, a második csapata a harmadik, közéjük pedig ezüstérmesként ezúttal a jó erőkből álló Kormányőr tudott bekerülni.

Bajnokság
A BLSZ Női Teremtorna eredményei

2019-01-11 12:46:44

A BLSZ Női Teremtorna eredményei

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság 2019. január 19-én és január 20-án a Budafoki MTE Sportcsarnokában rendezte meg a hagyományos BLSZ Női Téli Teremtornát!

Bajnokság
Átigazolási tájékoztató /2019 tél/
Szponzorok