Magyar Kupa: meglepetések után jön az utolsó BLSZ-es forduló

2018. augusztus. 13., 11:22   |    

Magyar Kupa: meglepetések után jön az utolsó BLSZ-es forduló

A Kelen magabiztosan jutott a Magyar Kupa BLSZ-es fordulóinak utolsó körébe. Már az első félidőben két gól volt a csapat előnye Marosi Krisztofer és Balogh Bence révén. Bár a második félidő elején Barabási Béla közelebb hozta az Újbudát, a hajrá előtt Balogh Bence újra betalált, és ezzel eldöntötte a meccset.

 

Meglepően könnyedén juott túl a SZAC a Testvériségen. Vecsésről igazolt új játékosuk, Kemerle Dániel kétszer is eredményes volt, mellette a rutinosabb, Gálvölgyi Márton talált még a kapuba.

 

Ki-ki meccsnek gondultuk és az is volt a BVSC-Gázgyár. Szűcs László a 77. percben szerzett vezetést a hazaiaknak, de 10 perc múlva Balló Harold ki tudott egyenlíteni, így a döntés a tizenegyesekre maradt, amelyből a zuglói csapat jött ki jobban.

 

Vécsi Gábor már a 12. percben betalált az Építők színeiben a Vízművek ellen, de a második játékrészben Peller Ákos és Bagdán Gábor góljaival a Véber György vezette Vízművek megfordította a meccset.

 

A REAC majdnem végig kézben tartotta a meccset, számos helyzetet kidolgozott az Ikarus ellen, de csak egy gólig juott, amelyet a vendég csapat egy szöglet után a 63. percben kiegyenlített. A meglepetés eredményt az Ikarus bünteőkkel való továbbjutása tette teljessé.

 

Izgalmas, és feszült mérkőzést hozott a Szent Pál és a Csep-Gól találkozója. A hazaiak remekül játszottak, de a Csep-Gólnak ennek ellenére volt esélye késői gól után az egyenlítésre, de a legnagyobb helyzeteket is képesek voltak kihagyni. Mivel az SZPA is kihagyott egy meccslabdát, a végletekig izgalmas maradt a meccs.

 

Jön a 3. forduló, amelyből a továbbjutók már NB-s csapatokkal is szembekerülhetnek:

 

Szent Pál HSE - Fővárosi Vízművek 08.14 19:30
Kelen SC -1908 SZAC Budapest 08.15 17:30
BVSC-Zugló - Ikarus BSE 08.15 19:00


Címkék:

További hírek

Bajnokság
A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

2018-09-13 10:58:53

A Budapest Kupa 2. fordulójának párosításai

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Versenybizottsága kisorsolta a Budapest Kupa 2. fordulójának párosításait. A mérkőzések hivatalos játéknapja: 2018. szeptember 19-20.

Bajnokság
Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

2018-09-12 13:04:02

Október 1-jén kerül sor a BLSZ szakmai napjára

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága újra szakmai napot tart. A májusi szép számú közönség előtt megtartott eseményhez hasonlóan ismét két közismert előadóval találkozhatnak azok, akik az ingyenes rendezvényre regisztrálnak. Először Gellei Imre tart előadást a magyar edzők helyzete címmel, majd Kovács Szilveszter beszél az európai utánpótlás nevelés irányairól. Minden érdeklődőt szeretettel vár az Igazgatóság, viszont a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bajnokság
Futsal Játékvezetői Tanfolyam

2018-09-03 13:10:00

Futsal Játékvezetői Tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság alapfokú futsal játékvezetői tanfolyamot indít.

Bajnokság
A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

2018-08-15 21:49:11

A BVSC, a Vízművek és a SZAC jutott a Magyar Kupa 6. fordulójába

Véget ért a Magyar Kupa BLSZ-es szakasza, a Fővárosi Vízművek SK, az 1908 SZAC Budapest és a BVSC jutott be a 6. fordulóba. Ebben a körben már az NB1-es, NB2-es és NB3-as csapatok is ott lesznek.

Szponzorok