Bajnokság

Öregfiúkban a KISE, OldBoys-ban a BOSZ, Veteránban a REAC nyerte a BLSZ Téli Teremtornát

2018. február. 12., 13:37   |   nyomtatás

Öregfiúkban a KISE, OldBoys-ban a BOSZ, Veteránban a REAC nyerte a BLSZ Téli Teremtornát

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2018-ban ismét mindhárom Öregfiúk-korosztályban megrendezte a Téli Teremtornát. A csoportmérkőzések után az Öregfiúk, Old Boys, Veterán tornák döntőire 2018.02.11-én, vasárnap került sor.

Az Öregfiúk korosztályban az első elődöntőt a Trend-Csepel RÉF nyerte a Halásztelek ellen, a telekiek végig futottak az eredmény után, de utol nem érték ellenfelüket.  Végül 5-4-el jutott döntőbe a Csepel. A másik négy közötti mérkőzés akár a finálénak is beillett volna. A Budafok és a KISE csatája nagy izgalmakat hozott, amelyből a kőbányai csapat jött ki jobban, 3-2-vel hozta a találkozót.

A bronzmérkőzést Szécsényi Gábor vezérletével 6-1-re  a Budafok nyerte a Halásztelek ellen, míg a döntőben a KISE szintén magabiztos játékkal 5-1-re verte a Csepelt!

A BLSZ Öregfiúk Teremtorna végeredménye:

 1. KISE
 2. Trend-Csepel RÉF
 3. Budafoki LC
 4. Halásztelek

A torna gólkirálya Metzger Péter (Budafok) lett 7 góllal.

 

 

Az OldBoys korosztályban  a tavalyi évhez hasonlóan ismét a BOSZ SC csapata diadalmaskodott. Az elődöntőben azt a Skorpiót győzték le 4-2-re, amely tavaly megnyerte a nagypályás bajnokságot. A BOSZ csapatában Horváth László 3 gólt is szerzett.

A másik elődöntőt a Nagytétény és a TBSZ Csepel játszotta. A fordulatos, és végletekig izgalmas találkozót Kun Csaba hajrában szerzett góljával 4-3-ra a Nagytétény nyerte. A bronzmérkőzésen a Skorpió nem ismert kegyelmet, és 7-3-ra verte a Csepelt. A döntőben így volt ezzel a BOSZ is, amely szintén 7 gólig jutott, amelyre a Nagytétény csak két találattal tudott válaszolni.

A BLSZ OldBoys Teremtorna végeredménye:

 1. BOSZ FC
 2. Nagytétény 
 3. FC Skorpió
 4. TBZS Csepel

Az OldBoys torna gólkirálya Horváth László lett 14 góllal.

 

 

A Veterán teremtorna első elődöntője örökrangadó volt, az MTK 7-1-re verte az FTC-t! A találkozón Handel György duplázott, Tóth László triplázott. A másik döntőbe jutásért vívott mérkőzés szorosabb volt, de összességében a REAC 3-2-es megérdemelt sikert aratott az 1.FC Skorpió ellen.

A bronzmérkőzésen Puskás Gusztáv és Matyi Gyula is 3 gólig jutott, a Skorpió 6-1-re verte az FTC-t, amelynek gólját Rab Tibor szerezte. A döntőben a REAC ellenálhatatlan volt, és az MTK-t 6-2-re verte, és ezzel a veterán teremtorna győztese lett.

 1. REAC
 2. MTK
 3. Skorpió
 4. FTC

 

A Veterán torna gólkirálya Handel György lett 7 góllal.

Címkék:

További hírek

Bajnokság
Felnőtt és utánpótlás évadnyitó értekezletet tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

2018-02-23 09:29:58

Felnőtt és utánpótlás évadnyitó értekezletet tartott az MLSZ Budapesti Igazgatóság

Felnőtt és utánpótláscsapatok számára tartott tavaszi évadnyitó értekezletet az MLSZ Budapest Igazgatóság.

Bajnokság
Budapest Kupa: Sorsolás

2018-02-22 19:37:24

Budapest Kupa: Sorsolás

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság tavaszi évadnyitó értekezletén kisorsolták a Budapest Kupa 4. és 5. fordulójának sorsolását.

Bajnokság
Budapesti U11, U13 és U15 Futsal Középdöntők és Döntő

2018-02-20 11:29:09

Budapesti U11, U13 és U15 Futsal Középdöntők és Döntő

Mindhárom korosztályban kialakult a budapesti középdöntő mezőnye az Országos Utánpótlás Futsal Bajnokságban.

Szponzorok