Remek volt a BLSZ szakmai napja!

2018. május. 17., 16:34   |    

Remek volt a BLSZ szakmai napja!

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság idei első szakmai napjára 2018.05.14-én, kedden került sor a BLSZ Nagytermében.

Az eseményt Lovász Tamás István az MLSZ budapesti igazgatója nyitotta meg. A szakmai napon tiszteletét tette Gellei Imre az MLSZ Szakmai Bizottságának elnöke, Bazsánt József az MLSZ munkatársa, az összes Bozsik programos Budapesti szakmai igazgató és koordinátor. Szintén megjelentek még szakmai igazgatók és koordinátorok az ország más területeiről is. Többen száz kilométereket utaztak, hogy meghallgassák az előadásokat.
A több, mint 60 érdeklődő magas szintű előadásoknak lehettek résztvevői. Kreditpont nem járt a részvételért, ezért még örömtelibb volt a sok résztvevő.


Tajti József a spanyol tapasztalatairól számolt be, mutatott egyfajta utat, amely út miatt az ibériaiak a nem véletlenül járnak a világ élén. Egyedi anyagokat, elméletet és tapasztalatot fogott egybe az előadás.

Gáncsos András volt a második előadó, aki az angliai tapasztalatairól tartott érdekfeszítő beszédet. Az UTE edzője nem csak a tapasztalatait adta át, hanem az edzői munka nehézségeit ecsetelte és egyben folyamatos változásaira is felhívta a figyelmet.

 

Visszajelzések:
- „Nagyon magas szintű volt mindkét előadás”
- „Ezért érdemes volt 200 kilométert megtenni”
- „Kíváncsi vagyok tudsz-e még ilyen szintű eseményt szervezni?”
- „Lehetne sűrűbben”
- „A következőre már most jelentkezem! Lehet?”

 

Jó hír, hogy az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Szakmai Bizottsága már az őszi előadásokat tervezi.

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

2019-01-22 17:06:00

Az Öregfiúk, OldBoys és Veterán Teremtorna sorsolása

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MLSZ Budapesti Igazgatósága 2019-ben is mindhárom Öregfiúk korosztályban megrendezi a téli teremtornát! Az OldBoys és a Veterán csapatok február 2-án kezdik meg a szereplést, míg az Öregfiúk mezőnye február 3-án méri össze erejét először a csoportmérkőzések során.

Bajnokság
A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

2019-01-21 15:20:00

A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezésében 2019. január 19-én és 20-án került megrendezésre 8 csapat részvételével a BLSZ Női Téli Teremtorna. A két napos rendezvény a már megszokott remek hangulatban zajlott, viszont meglepetés nem született, ismét a Metis első csapata lett a tornagyőztes, a második csapata a harmadik, közéjük pedig ezüstérmesként ezúttal a jó erőkből álló Kormányőr tudott bekerülni.

Bajnokság
A BLSZ Női Teremtorna eredményei

2019-01-11 12:46:44

A BLSZ Női Teremtorna eredményei

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság 2019. január 19-én és január 20-án a Budafoki MTE Sportcsarnokában rendezte meg a hagyományos BLSZ Női Téli Teremtornát!

Bajnokság
Átigazolási tájékoztató /2019 tél/
Szponzorok