Remek volt a BLSZ szakmai napja!

2018. május. 17., 16:34   |    

Remek volt a BLSZ szakmai napja!

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság idei első szakmai napjára 2018.05.14-én, kedden került sor a BLSZ Nagytermében.

Az eseményt Lovász Tamás István az MLSZ budapesti igazgatója nyitotta meg. A szakmai napon tiszteletét tette Gellei Imre az MLSZ Szakmai Bizottságának elnöke, Bazsánt József az MLSZ munkatársa, az összes Bozsik programos Budapesti szakmai igazgató és koordinátor. Szintén megjelentek még szakmai igazgatók és koordinátorok az ország más területeiről is. Többen száz kilométereket utaztak, hogy meghallgassák az előadásokat.
A több, mint 60 érdeklődő magas szintű előadásoknak lehettek résztvevői. Kreditpont nem járt a részvételért, ezért még örömtelibb volt a sok résztvevő.


Tajti József a spanyol tapasztalatairól számolt be, mutatott egyfajta utat, amely út miatt az ibériaiak a nem véletlenül járnak a világ élén. Egyedi anyagokat, elméletet és tapasztalatot fogott egybe az előadás.

Gáncsos András volt a második előadó, aki az angliai tapasztalatairól tartott érdekfeszítő beszédet. Az UTE edzője nem csak a tapasztalatait adta át, hanem az edzői munka nehézségeit ecsetelte és egyben folyamatos változásaira is felhívta a figyelmet.

 

Visszajelzések:
- „Nagyon magas szintű volt mindkét előadás”
- „Ezért érdemes volt 200 kilométert megtenni”
- „Kíváncsi vagyok tudsz-e még ilyen szintű eseményt szervezni?”
- „Lehetne sűrűbben”
- „A következőre már most jelentkezem! Lehet?”

 

Jó hír, hogy az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Szakmai Bizottsága már az őszi előadásokat tervezi.

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
A REAC lett a bajnok, az Újpest II. a második, az Ikarus pedig a bronzérmes a BLSZ I-ben!

2018-05-20 07:34:41

A REAC lett a bajnok, az Újpest II. a második, az Ikarus pedig a bronzérmes a BLSZ I-ben!

A REAC lett a 2017/2018-as BLSZI. bajnoka.

Bajnokság
Emléktáblát kapott a régi BEAC-pálya

2018-05-14 10:54:12

Emléktáblát kapott a régi BEAC-pálya

Május 8-án, a Magyar Sport Napja és a BEAC-120 emlékév alkalmából az egykori Mező utcai BEAC-stadion helyén, a mai Allee bevásárlóközpont parkjában állított emléket az egykori pályájának a BEAC az EMMI - Sportért Felelős Államtitkárságával, a Magyar Olimpiai Bizottsággal, Újbuda Önkormányzatával, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel, és az Allee bevásárlóközponttal közösen.

Bajnokság
U16-os Budapest Válogatott: Jön a 2. toborzó!

2018-05-07 16:54:02

U16-os Budapest Válogatott: Jön a 2. toborzó!

A Fővárosi Önkormányzat közreműködésével idén Budapest szervezi a Négy Város Tornáját. Az MLSZ Budapesti Igazgatóság arra kéri az egyesületi vezetőket, hogy szíveskedjenek 4-5 játékost delegálni U16-os korosztályban az eredményes szereplés érdekében. A nemzetközi tornán vendégül látjuk Bratislava, Ljubljana és Zágráb akadémista csapatait.

Bajnokság
A férfiaknál REAC, a nőknél a Metis nyerte a Budapest Kupát!

2018-05-02 12:20:15

A férfiaknál REAC, a nőknél a Metis nyerte a Budapest Kupát!

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának szervezésében a BMTE Stadionban többszáz néző előtt került megrendezésre a 42. Budapest Kupa döntője, az 1908 SZAC és a REAC találkozója. A mérkőzést megelőzően a 3. Női Budapest Kupa fináléjában a Metis NFC és a Kormányőr SE csapott össze. A kilátogatók, a csapatok és a szervezők nagy örömére a női döntő is amatőr szinten szintén nagy közönség előtt került lejátszásra. A férfiaknál a REAC, a nőknél a METIS NFC csapata nyerte a kupát!

Szponzorok