Schmél László vs. Wágner Ádám és a félbeszakadt Voyage–Vízművek

2015. május. 15., 11:13   |    

Schmél László vs. Wágner Ádám és a félbeszakadt Voyage–Vízművek

A múlt héten a 43. percben 4-0-s állásnál félbeszakadt a Voyage SE – Fővárosi Vízművek SK mérkőzés, mert a vendégek létszáma 7 fő alá csökkent. Az alábbiakban a két csapat vezetőedzőjének véleményét közöljük, mivel Schmél László (Vízművek SK) nyilatkozatában Wágner Ádámot (Voyage SE) megszólította, így neki is megadtuk a lehetőséget a reflektálásra.

A pénteken megjelenő BLSZ I-es beharangozónkban ismét Budapest legmagasabb osztályának szakvezetőit kérdeztük. A mesteri gondolatok egy részletét, most külön is közöljük. A múlt héten a 43. percben 4-0-s állásnál félbeszakadt a Voyage SE – Fővárosi Vízművek SK mérkőzés, mert a vendégek létszáma 7 fő alá csökkent. Az alábbiakban a két csapat vezetőedzőjének véleményét közöljük, mivel Schmél László (Vízművek SK) nyilatkozatában Wágner Ádámot (Voyage SE) megszólította, így neki is megadtuk a lehetőséget a reflektálásra.   Schmél László: - A Voyage ellen a sok sérültünk miatt a meccs előtti szerdától kezdve próbáltunk ellenfelünktől halasztást kérni. Szépreményű edzőkollégám, Wágner Ádám ehhez nem járult hozzá. 11-en végül kiálltunk, hogy büszke lehessen a nagy győzelmükre. Végül további sérültjeink és a kiállítás miatt be sem tudtuk fejezni a meccset. A Fair Play szemenköpése volt ez a találkozó. Szerdán többek között ezen a meccsen összeszedett sérüléseknek  köszönhetően a RAFC ellen is 5-1-es vereséget szenvedtünk.   Wágner Ádám: - A nagy múltú Schmél László szeret mártír szerepében feltűnni. Rám akarja „kenni” még a RAFC elleni, szerdai „zakójukat” is, és úgy tűnik, már kissé felejt is. Szép. Pont neki, 2013. április 20-án mutattam példát a csapatommal, az ASR-Gázművek MTE-vel, 11 emberrel, amikor 5 - 3-ra legyőztem a 18 fős kerettel felálló együttesét. A Fair Play-t feszegető kollégám sem akkor, sem most - sőt még az RTK-Vasló utánpótlásedzőjeként - sem volt képes a vereséget követően kezet fogni velem - pedig sok alkalma lett volna rá. Mellesleg, most sem Ő hívott fel telefonon. Ilyen az, amikor az idő igaz, és amikor a „fagyi visszanyal”. Kiröhögtem a technikai vezető telefonos kérését, hogy most nem tudnának jól felállni, és játsszunk majd hét közben velük, amikor náluk mindenki a „fedélzeten” lesz. Persze, hogyne.” Az MLSZ Budapesti Igazgatósága Fegyelmi Bizottságának határozata: A Voyage SE – Fővárosi Vízművek SK BLSZ I. osztály 26. fordulójában kisorsolt bajnoki labdarúgó mérkőzés az első félidő 43. percében 4 – 0 hazai vezetésnél a vendégcsapat létszámának 7 fő alácsökkenése miatt félbeszakadt. A VB a mérkőzést a pályán elért eredménnyel igazolja a Voyage SE javára. LVSZ 62. § (3), (6) a)

Szőnyi G.

Fotó: Pestifoci


További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok