Változások az edzői kispadokon

2015. június. 26., 10:19   |    

Változások az edzői kispadokon

Az átigazolási időszak még nem kezdődött el, azért már elkezdődött a mozgás, hallani nevekről, több helyről is. Nemcsak játékosok cserélnek csapatokat, változás várható az edzői kispadokon is.

Arról már beszámoltunk, hogy az Ikarus BSC új edzője Czinege László lett, aki az elmúlt bajnoki idény hajrájában BLSZ II. osztályú RSC szakvezetője volt. Biztos már az is, hogy félév után távozik a Voyage együttesétől Wágner Ádám. Az utolsó bajnoki fordulóban Öhler László is bejelentette, hogy négy és félév után elköszönt a Budatétény csapatától. -Nem tudtunk megfelelően igazolni, képtelenek voltunk előrébb lépni, és ezért döntöttem úgy, hogy távozom – mondta Öhler László – 22 éve edzősködöm fővárosi csapatoknál, egyelőre hiányzik a kispad, de bízom abban, hogy a korábbi eredményeim alapján kapok majd ajánlatot. A Rákosszentmihály csapatánál nincs még végleges döntés, de ahogy Lohn János elnök elmondta, valószínűleg az Ikarus BSE eddigi edzője, Krampek Nándor veszi át a szakmai munka irányítását. Meglepő, de Boldizsár Imre is fontolgatja, hogy 35 év után átadja helyét a Csillaghegyi MTE kispadján. Azért meglepő ez a bejelentés, mert Boldizsár Imre neve összeforrt a Csillaghegy csapatával az elmúlt évtizedek alatt. -Ultimátumot adtam, ha nem változik a tagdíjfizetési valamint az edzésmorál, akkor elköszönök – nyilatkozta a Színes híreknek Boldizsár Imre, aki nemcsak edzője, hanem elnöke is a CSMTE-nek.

További hírek

Általános
Defibrillátor- átadások Budapesten

2018-06-12 09:33:10

Defibrillátor- átadások Budapesten

Átadásra került a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt Defibrillátor pályázat egyik életmentő készüléke.

Általános
Téli átigazolási információk

2018-01-09 16:03:28

Téli átigazolási információk

Téli átigazolási időszak: január 15. – február 14. (éjfél)

Általános
Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

2017-12-18 10:19:34

Kialakult a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna középdöntője

A korábban már továbbjutó Airnergyt FC-t, Erdért SE-t és Piramist, december 16-án a Pestszentimrei SK és a 43.sz. Építők SK, december 17-én pedig az 1908 SZAC KSE, a Testvériség SE és a MUN SE követte a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna Középdöntőjébe!

Általános
BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

2017-12-07 13:15:28

BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Torna - Nevezés

Már lehet nevezni a BLSZ Női Téli Teremlabdarúgó Tornára.

Szponzorok